Přejít k hlavnímu obsahu

Český šlágr měsíce! SINNERS vyzvou Entropiq a PLAYzone stream bude u toho

10. 5. 2022 | 17:07 Counter-Strike 2 Preview
Součástí další sezóny ESL Challenger League jsou opět dvě české organizace. Entropiq si svůj slot udrželi díky postupu do play-off, zatímco SINNERS svoji příslušnost ve druhé nejvyšší evropské lize museli bránit v baráži. 41. sezóna je však tady a fanoušci se dokonce dočkají pikantního střetnutí.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

ESL Challenger League začala úspěchem Movistar Riders a 1win ve skupině A. Oko českého fanouška však zajímá především skupina B. V ní totiž vedle Dánů z ECSTATIC a evropské sestavy Team Finest najdeme i jména dvou českých organizací. SINNERS a Entropiq mají ambice na medaile a chtějí to jasně ukázat.

Vysoké cíle obou celků se potvrdily v úvodních střetnutích, kde liberecký i pražský powerhouse skolil zahraniční oponenty. Entropiq přehrál Finest hravě 16:5 a 16:8, zatímco souboj SINNERS a ECSTATIC muselo rozhodnout prodloužení a dokonce i třetí mapa. Výhra byla na světě, to je to, co se počítá.

Díky oběma vítězstvím se tak fanoušci dočkají pikantního střetnutí českých organizací ve světové soutěži. Entropiq se aktuálně nachází na 16. místě světového žebříčku, SINNERS se pohybují o 20 příček níže. Oba týmy spojuje velké zklamání z neúspěchu v Major kvalifikaci, kde hříšníci měli k postupu přece jenom blíže. Entropiq ale od té doby neprohráli ani zápas a svou kvalitu budou chtít dnes večer demonstrovat.

Důležitý souboj o postup do play-off ESL Challenger League vám přineseme živě na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Šlágrem vás od 19:00 provedou Tomáš „Storm“ Svoboda a Marek „shadye“ Hovanec. Ti nejnáruživější příznivci z obou táborů mohou jít své koně hlasitě podpořit i do Vodafone PLAYzone Areny.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.