Přejít k hlavnímu obsahu

Debakl. SINNERS prohráli s Entropiqem rozdílem třídy, dnes mají druhou šanci na play-off

11. 5. 2022 | 08:58 Counter-Strike 2 Preview
ESL Challenger League pokračuje dalším hracím dnem. V úterý si vybojovali postup do play-off hráči Entropiqu a dnes jsou na řadě SINNERS, jenž ve šlágru českých organizací včera bohužel ani zdaleka nestačili tempu hry. Večer navíc vyzvou celek, se kterým si v úvodním střetnutí skupiny poradili.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

ESL Challenger League je hlavní evropskou cestou do ESL Pro League, respektive nově vzniklé EPL Conference. Do vyřazovací části si jako první vybojovaly sloty týmy Movistar Riders a 1win, čeští fanoušci však čekali na následující boje ve skupině B. Tam se totiž nacházely opět české organizace v lize.

SINNERS i Entropiq zvládli své úvodní duely a došlo tak na pikantní střetnutí o místenku v play-off. Ruští střelci pražské organizace se po zklamání v RMR kvalifikaci na PGL Major ukazují opět v parádní formě a jejich neporazitelnost tentokrát odnesli hříšníci. Hráči liberecké organizace se na mapách Vertigo (7:16) a Ancient (3:16) zmohli jen jednou na sérii více vyhraných bodů v řadě a padli rozdílem minimálně jedné třídy.

Zatímco EIQ tak již vyhlížejí bitvu o titul, před SINNERS čeká ještě jedna těžká zkouška. Ve středu totiž vyzvou ECSTATIC, což je v podstatě soused v aktuálním světovém žebříčku. S dánským celkem si naposledy poradili 2:1, řežba to byla ale vyrovnaná a soupeř nyní vyhlíží pomstu. Hříšníci to budou mít těžké.

Klíčový duel o postup ESL Challenger League vám opět přineseme živě na Twitchi PLAYzoneCZ. Zápas budeme vysílat také ve Vodafone PLAYzone Areny, kam mohou večer zavítat fanoušci z Prahy a okolí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.