Přejít k hlavnímu obsahu

Řekl někdo draci? Nový set Teamfight Tactics je jich plný!

8. 6. 2022 | 14:30 Teamfight Tactics Update hry
Připravte se! Vyrážíme prozkoumat, co nového fantastická a rozmanitá říše Teamfight Tactics nabízí. S Astralem se podíváte ke hvězdám, s Tempestem se svezete na blesku a vychutnáte si spoustu obsahu včetně jednotek a vlastností, které nová sada nabízí..
Dragonlands
Dragonlands
Zdroj: Riot Games

Po půl roce se opět od podlahy mění celý mechanismus titulu TFT od Riot Games. Samozřejmě to celé obnáší nový svět a příběh, u kterého vývojáři mysleli na opravdu vše. Kam nás tedy v patchi 12.11 zavedou? Mezi draky!

Dragonlands, neboli Země draků, je souostroví, kde každý ostrov hostí různé biomy, zvířátka, draky a šampiony. Ať už se ocitnete v nesčetných oázách, které jsou posety regionem Jade, v soutěskách Ragewing zjizvených lávou nebo v nepolapitelných údolích, kde ze země vyrůstá Shimmerstone v Shimmerscale, očekávejte, že najdete draky. Každého stejně odlišného jako jejich domovy.

Dragonlands
Dragonlands
Zdroj: Riot Games

Ale ne všechny oblasti jsou domovem draků – někteří se zdráhali postavit tváří v tvář silnější síle, která draky nutí uprchnout ze svých oblastí. Scalesworn, Revel a Guild nepotřebují draky, využívají jejich vlastní divokost, technologii petard nebo naprostý řemeslný talent, aby v tomto světě prosperovali. Doufejme, že jste na tvoření všemožných kompozicí stejně natěšení, jako my. Pokud by to nestačilo, zde je stručný přehled doslova všeho v praktickém přehledu vlastností a šampionů přicházejících do Země draků!

Přehled postav a schopností
Přehled postav a schopností
Zdroj: Riot Games

Kromě všeho zmíněného přichází další novinky v podobě nových Augmentů, které nově budeme moct maximálně jednou za hru přetočit, pokud vám tedy výběr není při chuti. Raptory nahradí takzvaný Dračí poklad, který přináší úplně novou mechaniku. O ní si stejně jako o spoustě dalších můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Samozřejmě čeká na hráče i nový Battlepass se spoustou Little Legends, efektů, map a dalších maličkostí, které do dračího světa perfektně zapadají.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.