Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední VALORANT turnaj je tady! Přijď se svým týmem ukázat sílu komunity

1. 7. 2022 | 07:40 VALORANT Turnaj
V červnu a na začátku července nechybí mezi komunitními turnaji ani oblíbená střílečka VALORANT. Turnaje jsou otevřené pro každého, ideální příležitost pro pořádný trénink i nenáročnou hru s kamarády. Nenech si ujít poslední turnaj z této série, který proběhne v pátek 1. července od 18:00.
DEV1S Valorant
DEV1S Valorant
Zdroj: PLAYzone

Značka DEV1S, kterou založil legendární Ivan „Dev1“ Lazarov, se specializuje na výrobu vybavení pro hráče.  Kromě herních brýlí a dalšího příslušenství nabízí nově také kvalitní herní židle či sluchátka. Společně jsme si pro vás připravili komunitní sérii ve hře VALORANT, jež nabídne čtyři turnaje. V těchto turnajích si nejlepší týmy odnesou body do celkové tabulky, která se po posledním turnaji uzavře a dle ní se nejlepším třem dvojicím rozdá finanční odměna ve výši 5 000 Kč. Poslední šance je tu, tak si ji nenech s kamarády ujít!

Zkušení hráči moc dobře ví, co je čeká. Již od pátku 10. 6. probíhají VALORANT turnaje od značky DEV1S, vždy v Single Elimination BO1 formátu, po jedné prohře tak turnaj pro hráče končí. Hraje se na všech 7 mapách, hráči si v pick a ban fázi vyberou tu, na níž poměří své síly. Kompletní informace naleznete v detailu turnaje.

Výhra v sérii:

  • 1. místo: 2 500 Kč
  • 2. místo: 1 500 Kč
  • 3. místo: 1 000 Kč

A pokud právě pro vás není VALORANT tím pravým, určitě se nezapomeňte podívat do našeho turnajového katalogu. Zajisté vás jedna z našich podporovaných her osloví. Neváhejte a přijďte si zahrát naše turnaje.

Harmonogram DEV1S Valorant komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pátek 10. června od 18:00DEV1S Valorant komunitní turnaj #1
Pátek 17. června od 18:00DEV1S Valorant komunitní turnaj #2
Pátek 24. června od 18:00DEV1S Valorant komunitní turnaj #3
Pátek 1. července od 18:00DEV1S Valorant komunitní turnaj #4
DEV1S Valorant
DEV1S Valorant
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!