Přejít k hlavnímu obsahu

Co dělat, až nepůjdou servery? Jeden nápad by tu byl!

3. 6. 2022 | 18:07 Fortnite Zajímavost
Jste jen kousíček od toho, abyste dokázali, že znáte všechny mapy jako nikdo jiný. Znát cestu na jakékoli mapě v battle royale je totiž zásadní pro úspěch hráče. Být schopen doletět na místo a okamžitě vědět, co očekávat, když uvidíte budovu, otevřete dveře nebo zahnete za roh, může být rozdíl mezi přežitím a smrtí.
Misty Meadows v kapitole 2
Misty Meadows v kapitole 2
Zdroj: Epic Games

To platí i ve Fortnite, kde najdete malá města plná zákoutí, doširoka otevřených plání i výhledů z vysokých nadmořských výšek. Ale znáte opravdu každý kousek mapy ve Fortnite? To je to, co si klade za cíl zjistit hra, jíž přináší Geoguessr v rámci jedné z nejpopulárnějších stříleček.

První část je jednoduchá. Přejděte na web Where In Fortnite a zahrajte si populární Geoguessr, ale ve Fortnite! Na rozdíl od skutečné verze Geoguessr, Where in Fortnite nevyžaduje, aby si hráči ke hraní museli založit účet a je zcela zdarma. Můžete tak jednoduše kliknout na herní režim, který chcete hrát, a začít.

Existuje však několik možností, z nichž si můžete vybrat, pokud jde o herní režim. Hra, ve které hádáte svou polohu na mapě, umožňuje hráčům hrát standardní verzi s mapami z každé kapitoly a sezóny. Hráči si také mohou vybrat jednotlivé kapitoly a dokonce i mapy z konkrétních sezón.

 

Jakmile si hráč vybere, na které mapě nebo mapách chce hrát, Where in Fortnite funguje velmi podobně jako Geoguessr. Hra postaví hráče na jedno místo a umožňuje mu otáčet kamerou o 360 stupňů. Minimapa, kterou si můžete přiblížit, je zobrazena v pravém dolním rohu. Body získáváte hádáním kde na mapě se právě nacházíte a výběrem místa na minimapě. Čím blíže jste skutečnému místu na mapě, tím vyšší je skóre. Pokud však zabodnete pomyslný špendlík příliš daleko, můžete získat i nula bodů.

Hra také dává na výběr počet kol a obtížnost. Můžete si vypnout otáčení kamery, funkci zoomu nebo přidat časové limity do hry. Jakmile jsou všechna kola dokončena, hra sečte vaše skóre ze všech odehraných kol.

Co je skvělé, je že můžete hrát buď sami nebo proti přátelům. Stačí jedním kliknutím vytvořit multiplayer a odkaz poslat přátelům a můžete hrát online a společně.

Pokud si chcete vyzkoušet, jak dobře znáte místa ve Fortnite, tato hra je ideální volbou. Zrovna tak se u ní můžete s přáteli pobavit, až nás live event v sobotu večer uvrhne opět do černé díry.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.