Přejít k hlavnímu obsahu

Reality Tree přináší zpět množství starých lokací

29. 6. 2022 | 08:42 Fortnite Update hry
Reality Tree je v aktuální sezóně velmi důležitý. Když vyšla kapitola 3, sezóna 3, tento strom se nacházel pouze v Reality Falls. Stromy se však nyní rozšiřují po celém ostrově a přináší celkem masivní změny. Jako první zcela změnil Logjam Lumberyard na Logjam Lotus, neustále se měnící místo.
Změny v Butter Barn
Změny v Butter Barn
Zdroj: Epic Games

28. června zasáhl strom lokaci Butter Barn a byla změněna tak, aby připomínala design některých starých lokací. Jedna je například nápadně podobná Coral Castle. Vzhledem k tomu, že se Reality Tree šíří po celém ostrově, mohou hráči očekávat, že ve hře uvidí mnohem více změn na mapě. Reality Tree vrací do hry staré lokace a mnoho hráčů to naprosto zbožňuje.

 

Butter Barn byl poprvé vydán s kapitolou 2 sezóny 5 a bylo to Mancakeovo místo, které se nacházelo blízko Zero Pointu. Toto místo se stalo zvláštním pro mnoho hráčů a jsou rádi, že se vrátilo do kapitoly 3.

Nejnovější aktualizace však zcela změnila vzhled tohoto místa. Místo starého designu může mít nyní stodola tři různá témata. Podobně jako u Logjam Lotus se i toto místo mění. Existují tři možná témata, která připomínají lokace z kapitoly 1 a kapitoly 2. Jsou to lokace podobné Coral Castle (Sezóna 3) a Colossal Coliseum (Sezóna 5) druhé kapitoly. A také oblíbené místo z kapitoly 1, Neo Tilted.

Doufejme, že Coral Castle bude v kapitole 3 oblíbenější než v kapitole 2. V minulé kapitole bylo právě toto místo veskrze mrtvou lokací.
 

Hráči budou velmi brzy svědky ještě větších změn ve hře. Od dob Logjam Lotus a Butter Bloom se Strom reality rozšířil také na mnoho dalších oblíbených míst na mapě. Aktuálně jeho efekt můžeme spatřit poblíž Tilted Towers a lze jej nalézt také na severní straně Rocky Reels.

Tilted Towers bude s největší pravděpodobností brzy nahrazen blokem vytvořeným hráčem, a to je právě ta změna, kterou by do tohoto místa mohl přinést Strom reality.

Na druhou stranu, Rocky Reels je reakcí oblíbeného místa z kapitoly 1, Risky Reels. Vzhledem k tomu, že Epic Games přineslo některé staré lokace zpět s Reality Tree, nebude překvapivé, pokud Rocky Reels dostane také jiné téma.

Tato sezóna je velmi podobná sezóně X, poslední sezóně kapitoly 1. Během té Epic Games použili „Rift Zones“, aby do hry vrátili starší místa. Mělo to úspěch, tak proč to nezkusit znovu, ale trochu jinak. A zjevně dobře dělá.

I když je hra stále v rané fázi celé 3. kapitoly, nepřekvapí, že návrat starých míst je součástí většího plánu. Kdo ví? Možná, že Epic Games udělá celou mapu kapitoly 1 znovu hratelnou.
 

 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.