Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games si bere volno. Co nám přinese pondělní update hry?

18. 7. 2022 | 09:46 Fortnite Update hry
Epic Games oznámil novou aktualizaci Fortnite, která bude vydána v pondělí 18. července. Bude to update označený v21.30 a očekává se, že do populární videohry přinese mnoho nových věcí. Načasování je poměrně neobvyklé, protože vývojář většinou vydává update v úterý. Minulá aktualizace však byla vydána ve středu, takže se nezdá, že by tým měl aktuálně pevný plán aktualizací pro aktuální sezónu.
Epic Games vydává aktualizaci
Epic Games vydává aktualizaci
Zdroj: Epic Games

Dvě předchozí velké aktualizace přinesly do hry například NPC Darth Vadera, obrovské změny na mapě a výzvy Indiana Jonese. Pojďme se podívat, na co se můžeme těšit. Očekává se, že update přijde s každoroční letní akcí, Epic Games stále nevydali žádné nové skiny na léto a nejspíše je tak přinese tato aktualizace.

Kromě kosmetických předmětů vývojář pravděpodobně vydá nové letní výzvy, které umožní rychle postoupit na vyšší level, a možná i nějaké ty odměny zdarma, stejně jako v minulosti. Očekává se také outfit Xander, který bude exkluzivní pro program Refer-A-Friend. Tvůrce Fortnite ji přidal do herních dat již v minulosti, ale zatím nebyl vydán.

Na mapě již nyní najdeme novou nedokončenou lokaci umístěnou vedle Sanctuary. Na základě úniků bude dokončena právě dnes a bude to jedna z mnoha změn na mapě, které přijdou.

Strom reality se neustále šíří a přebírá vládu nad ostrovem. V budoucnu přinese ještě více změn a dnešní aktualizace bude s největší pravděpodobností obsahovat některé zajímavé úniky, které odhalí budoucnost ostrova.

Epic Games si dávají koncem července tradiční letní přestávku, a proto bude dnešní update velký, jelikož bude obsahovat zamčené nové položky, které můžou do hry přicházet pouze s aktualizacemi obsahu. Ty nevyžadují žádné stahování a jsou obvykle menší, a proto jsou ideální pro vydání během nadcházející celofiremní dovolené. Hráče pravděpodobně během tohoto období čekají dvě aktualizace obsahu.

Odstávka začne v pondělí 18. července v 10:00, 30 minut před tím se již nedostanete do nové hry. Vzhledem k tomu, že se bude jednat o jednu z největších aktualizací v sezóně 3 kapitoly 3, můžete očekávat, že výpadek potrvá minimálně jednu hodinu, ale spíše déle. Během této doby bude hra nedostupná.

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.