Přejít k hlavnímu obsahu

Další rošáda v G2? Francouzský střelec si údajně hledá nové angažmá

19. 7. 2022 | 19:15 Counter-Strike 2 Spekulace
Audric „JACKZ“ Jug dostal podle 1pv.fr od své organizace G2 Esports povolení k hledání nového domova. 30letý Francouz působí v týmu od roku 2018 a je jeho nejdéle sloužícím hráčem. Informace o možném odchodu přichází jen několik dní poté, co své potenciální rozloučení s G2 oznámil IGL Aleksi „Aleksib“ Virolainen.
JACKZ v dresu G2
JACKZ v dresu G2
Zdroj: PGL (se souhlasem)

Další změna v táboře G2 Esports je podle známého francouzského žurnalisty neLendirekta na spadnutí. Audric „JACKZ“ Jug má podle 1pv.fr dovoleno hovořit s týmy mimo G2. Pokud zkušený hráč opravdu svůj nynější mančaft opustí, ukončí tak téměř čtyřleté působení v celku.

JACKZ dosáhl s týmem na jediné turnajové vítězství v nejlepší konkurenci, když v roce 2021 ovládl BLAST Premier: Spring Showdown 2021. Jinak to byla samá druhá místa.

Nejhorší prohra přišla ve finále stockholmského Majoru. Proti Natus Vincere se Audricu „JACKZ“ Jugovi nedařilo a sérii ukončil jako druhý nejhorší hráč na serveru.

O dalších Jugových krocích není jasno.

Současná sestava G2 Esports:

 Bosna a Hercegovina Nikola „NiKo“ Kovač
 Bosna a Hercegovina Nemanja „huNter-“ Kovač
 Rusko Ilya „m0NESY“ Osipov
 Finsko Aleksi „Aleksib“ Virolainen (hledá angažmá)
 Francie Audric „JACKZ“ Jug (hledá angažmá)

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).