Přejít k hlavnímu obsahu

Těžký souboj dnes čeká na eSubu. Dynamo Eclot bude bojovat o přežití

21. 7. 2022 | 09:16 Counter-Strike 2 Preview
Letní turnaj 1xBet Series pokračuje druhým hracím kolem. Dva české týmy na úvod zvítězily, po následném zaváhání ENTERPRISE je tak ve hře eSuba, aby ovládla jednu ze skupin. Dnes se však představí i Dynamo Eclot, které pro pokračování v turnaji potřebuje nutně zvítězit.
Dominik „blogg1s“ Janita
Dominik „blogg1s“ Janita
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

1xBet Series nabízí prize pool ve výši 50 tisíc dolarů. Dynamo Eclot, eSuba a ENTERPRISE se rozhodli nelenit a letní přestávku si trojlístek českých organizací zpříjemní bojem o v přepočtu více než milion korun.

Dva zápasy již v tuto chvíli mají za sebou ENTERPRISE. Ti se postavili dvojici polských týmů, bohužel na výhru proti UNGENTIUM nedokázali navázat druhým úspěšným tažením proti mixu PALOMA. V jednom z následujících dní se tak o postup dále utkají podruhé proti celku, který již předevčírem porazili. I případná prohra by neznamenala konečnou, vedle dvou přímo postupujících týmů si o třetí místa zahrají Last Chance.

Do skupiny C byly nalosovány dva české celky, ale na vzájemný zápas zatím nedošlo. Dynamo Eclot na úvod nestačilo na K23, jednoho z největších favoritů na titul, zatímco eSuba dokázala porazit Illuminar Gaming. V rámci čtvrtečního programu si tak české duo soupeře vymění. Modrá krev v poledne naběhne na ruského soupeře v boji o první místo ve skupině, DNE naopak budou od 18:00 bojovat s polským týmem o přežití.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo – 20 000 $
  • 2. místo – 10 000 $
  • 3. místo – 5 500 $
  • 4. místo – 3 500 $
  • 5. – 6. místo – 3 000 $
  • 7. – 8. místo – 2 000 $
  • 9. místo – 1 000 $
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.