Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo je domácí dvojkou? ENTERPRISE a Dynamo Eclot se v úterý utkají tváří v tvář

26. 7. 2022 | 12:45 Counter-Strike 2 Preview
1xBet Series vstupuje do fáze play-off. Osmička týmů se popere o největší část krásného prize poolu 50 tisíc dolarů, mezi účastníky nechybí ani dva české týmy. Dynamo Eclot a ENTERPRISE dokázali projít skupinovou fází s bilancí dvou výher a jedné prohry, zatímco eSuba bohužel neprošla dále ani přes Last Chance. Double Elimination pavouk startuje v pondělí.
manguss vs. Dytor
manguss vs. Dytor
Zdroj: koláž PLAYzone / Dynamo Eclot

Letní zpestření odpočívajícího okruhu CS:GO, to je Tier 3 turnaj 1xBet Series, ve kterém se hraje o v přepočtu více než milion korun. Tohoto lákadla se chytil trojlístek českých týmů, bohužel jen dva v turnaji prošly dále. Esuba ve nestačila na Dynamo Eclot, švédské legendy EYEBALLERS ani polský celek UNGENTIUM a skončila devátá. ENTERPRISE a DNE oproti tomu v pondělí 25. července vykročí do vyřazovací části.

Ve skupině C jsme se dočkali jednoho českého derby a nyní bude na programu další. Nasazení do pavouka bylo neúprosné a Dynamo Eclot – poté, co dopomohlo k vyřazení eSuby – nyní vyzve ENTERPRISE. Do jisté míry se tento duel dá nazvat soubojem o pozici domácí dvojky, protože například v Eplayer Rankingu je od sebe dělí jen několik desítek bodů. Oba o sobě dávají vědět nejen doma, ale pravidelně i za hranicemi.

Tento šlágr se odehraje v úterý  od 15:00, vysílání proběhne na oficiálním kanále soutěže. Vítěz narazí ve 2. kola horního pavouka na lepšího ze silné dvojice K23, EYEBALLERS, poražený spadne do Lower Bracketu.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo – 20 000 $
  • 2. místo – 10 000 $
  • 3. místo – 5 500 $
  • 4. místo – 3 500 $
  • 5. – 6. místo – 3 000 $
  • 7. – 8. místo – 2 000 $
  • 9. místo:  Česká republika eSuba – 1 000 $
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.