Přejít k hlavnímu obsahu

Kalendář FIFA 23: Největší novinky v srpnu, kdy vyjde samotná hra?

26. 7. 2022 | 14:11 EA SPORTS FC 24 Gaming
EA Sports se chtějí s franšízou FIFA rozloučit ve velkém stylu. Nasvědčují tomu i novinky a prohlášení osobností blízko vývoje. FIFA 23 má být tou nejlepší fotbalovou peckou z dílny EA Sports v historii. Více napoví další prezentace od vývojářů. První by měla přijít 27. července, ta poslední 11. srpna.
FIFA 23
FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Trailer FIFA 23 je za námi, stejně tak první Pitch Notes. Teď nastává čas, kdy EA Sports postupně odhalí veškeré novinky kolem poslední FIFA hry v historii. A rozhodně jich nebude málo.

Jako první by měl být na řadě gameplay a vše kolem HyperMotion2. Technologie Hypermotion2 by měla podle vývojářů přinést „více než 6000 autentických fotbalových animací, které zaručují realismus při každém kroku na hřišti“. O tom ale více 27. července.

Srpen otevře porce informací kolem kariérního módu. Hned první den v měsíci se hráči dozví víc o jednom z každoročně nejhranějších módů ve FIFA.

5. 8. bude prostor věnován gameday experience, tedy všechno od stadionů až po diváky v hledišti. Netradičně půjde o samostatnou prezentaci, očekává se tak hodně změn.

Pro Clubs a Volta přijdou na řadu 8. srpna. Hlavní hřeb prázdninového contentu od EA Sports nastane 11. srpna. Vývojáři poodhalí to nejdůležitější pro většinu hráčů - Ultimate Team.

Nový systém souhry, Hrdinové i Ikony. Crossplay pro hráče stejné generace a společný trh. To a mnohem víc v závěrečné prezentaci.

Informace o postupném představení potvrdil DonkTrading, známá postava FIFA scény a jeden z nejdůvěryhodnějších zdrojů, co se fotbalové pecky od EA Sports týče.

Kalendář FIFA 23
27. červenceGameplay
1. srpnaCareer Mode
5. srpnaMatchday Experience
8. srpnaPro Clubs, Volta
11. srpnaUltimate Team
27. záříEarly access FIFA 23
30. záříOficiální vydání FIFA 23
Štítky: FIFA 23, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).