Přejít k hlavnímu obsahu

Konec Piemonte Calcio! Juventus je konečně zpátky ve FIFA

25. 7. 2022 | 17:10 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Po třech letech se legendární italský klub Juventus FC vrací zpět do fotbalové hry FIFA z dílny EA Sports. V roce 2019 uzavřel jeden z nejslavnějších klubů světa smlouvu s Konami a z oblíbeného virtuálního fotbálku se ztratil. Teď je však konec jménu Piemonte Calcio. Juventus je zpátky.
Juventus se vrací do FIFA
Juventus se vrací do FIFA
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Počínaje FIFA 20 si hráči ve fotbalovém simulátoru nemohli zahrát za italský mančaft Juventus. Místo toho poslední tři roky po hřišti kráčeli borci v barvách Piemonte Calcio. Hráči zůstali, ale mnoho fanoušků Starou dámu postrádalo.

V pondělí však EA Sports a Juventus oznámili ve videu v hlavní roli s legendárním Claudiem Marchisiem novou spolupráci. Juventus bude ve FIFA 23 se vším všudy. Dresy, znak, název. To vše bude konečně zpět ve FIFA.

Dalších několik týmů z italské špičky by však mělo zůstat součástí eFootball a nemělo by se vrátit do FIFA 23. Týká se to SS Lazia, AS Řím či Atalanty. Nově přechází do tábora Konami také Neapol.

Štítky: FIFA 23
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).