Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE vs. 41. nejlepší tým světa. Jak dnešní střetnutí dopadne?

27. 7. 2022 | 10:00 Counter-Strike 2 Preview
Úterní odpoledne nabídlo parádní českou řežbu. ENTERPRISE bohužel na třech mapách nestačili na Dynamo Eclot, i když měli zápas s velkou porcí prodloužení pod kontrolou. V Double Elimination bracketu tak ztrácí první život a nesmí již prohrát. Jejich další oponent však bude z řad těch nejtěžších.
Erik „The eLiVe“ Sith
Erik „The eLiVe“ Sith
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Letní turnaj 1xBet Series pokračuje se svým play-off. Kdo v pondělí a úterý vyhrál, na toho čeká čtvrteční pokračování v horním pavouku. Poražení naopak nastoupí už ve středu. Mezi tímto kvartetem se nachází i česká organizace ENTERPRISE, která v úterý nestačila na Dynamo Eclot a má před sebou další výzvu.

Do Lower Bracketu totiž spadl také největší favorit soutěže K23. Ruský celek nastoupil do 1. kola s náhradníkem a švédské legendy v barvách obnovené organizace EYEBALLERS, Jesper „JW“ Wecksell a Robin „flusha“ Rönnquist, zvítězily dvakrát 16:14. ENTERPRISE tak musí o to více litovat prohry s DNE. Dle HLTV žebříčku by mělo jít o dva nejlepší týmy soutěže, hned v 1. kole LB se tak dočkáme neúprosné bitvy o přežití.

Středeční program v poledne odstartuje ryze polským duelem PALOMA vs. UNGENTIUM. Poté do hry nastoupí EP proti K23. Tento zápas je na programu v 15:00, vysílání proběhne na oficiálním kanále soutěže. Kdo prohraje, ten končí. Pro doplnění, Dynamo Eclot se ve čtvrtek od 15 hodin utká s EYEBALLERS.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.