Přejít k hlavnímu obsahu

Speciální edice FIFA 23 za korunu? Chyba obchodu ušetřila hráčům tisíce

28. 7. 2022 | 15:00 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Něco podobného se často nestává. Obří minela v indickém Epic Games Storu dovolila hráčům předobjednávat očekávanou FIFA 23 za 4,8 rupie (cca 1,5 Kč). Pro srovnání, v České republice lze na stejné platformě Ultimátní edici FIFA 23 zakoupit za 2 399 Kč.
FIFA 23
FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Existují různé způsoby, jak dostat oblíbenou fotbalovou hru FIFA 23 levněji. Nakupování přes FIFA 22 menu, využití předplatného EA Play. Vždy se dá ušetřit pár stovek. Na způsob indických uživatelů, kteří byli ve správný čas na správném místě, to ale nemá.

Přibližně hodinu byla v obchodu Epic Games Ultimátní edice FIFA 23 v prodeji za 4,8 rupie (1,46 Kč), jak dokládá screenshot jednoho ze šťastlivců.

Podle posledních zpráv zatím nedošlo ke zrušení objednávky ze strany prodejce (Epic Games) a hráčům tak pravděpodobně výhodná koupě se slevou 99,9% zůstane.

FIFA 23 je poslední hrou ze série. Po necelých třiceti letech totiž skončí příběh EA Sports FIFA. Legendární fotbalová pařba obleče v roce 2023 nový kabát - EA Sports FC. Důvodem je ukončení spolupráce mezi EA Sports a asociací FIFA. Změna by měla nastat v červenci 2023.

Herní vývojáři z EA Sports chtějí ukončit tři desetiletí FIFA ve velkém stylu. Do následujícího ročníku přinesou řadu změn i oblíbený mód spojený s mistrovstvím světa

Štítky: FIFA 23, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).