Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Usedneš na česko-polský trůn právě ty?

24. 9. 2022 | 15:02 Counter-Strike 2 Turnaj
I letos se uspořádá přeshraniční esportová soutěž ESPORTOVNIA a ty můžeš být u toho! Díky spolupráci mezi Českou asociací esportu a Esports Association Poland budou mít hráči možnost změřit síly a ukázat, který národ je v dané hře silnější! Vloni jsme byli svědky napínavých soubojů ve hře Rocket League, nyní se turnaj uskuteční v oblíbené FPS střílečce CS:GO. V banku je celkem 1 200 euro.
ESPORTOVNIA II
ESPORTOVNIA II
Zdroj: ESPORTOVNIA

Druhá kvalifikace je na programu 24. září, takže máš dostatek času se pořádně připravit a sestavit tým. Na hráče čekají dvě otevřené kvalifikace, do kterých se může přihlásit kdokoliv. Hraje se formátem 5v5 single-elimination zápasy BO1, nejlepší dva týmy postoupí do uzavřené části, ve které se odehrají semifinálové a finálové BO3 zápasy.

Celá uzavřená část se bude streamovat na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ.  Oba finalisti zároveň postoupí do česko-polského grand finále, ve němž vyzvou v zápase o celkového šampiona, resp. o 3. místo, polské soky a zároveň si zahrají o finanční odměnu 1 200 euro.

Pravidla jsou obdobná jako u tradičních PLAYzone turnajů, nicméně jsou zde změny, které doporučujeme nastudovat. Tou hlavní je povinnost kompletní pětice být občanem České republiky. Celá pravidla jsou k dispozici na oficiálním odkaze.

Výhra v turnaji:

  • 1. místo - 600 €
  • 2. místo - 400 €
  • 3. místo - 200 €

(Výhra je určena pro nejlepší týmy v česko-polském Grand finále, nikoliv v národním finále!)

Harmonogram série ESPORTOVNIA
DatumTurnaj
21. září od 18:00ESPORTOVNIA II - 1. kvalifikace
24. září od 18:00ESPORTOVNIA II - 2. kvalifikace
29. - 30. září vždy od 18:00ESPORTOVNIA II -  Uzavřená část
2. října od 15:00ESPORTOVNIA II - česko-polské Grand finále
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!