Přejít k hlavnímu obsahu

Kde sledovat novou sezónu? Alkan i Pajus jsou zárukou českého Twitche

17. 9. 2022 | 10:28 Fortnite Update hry
Už 18.9. nás čeká čtvrtá sezóna třetí kapitoly. Navzdory tomu, že známe některé informace, se vývojářům podařilo udržet atmosféru tajemství. Nikdo neví, jak se sezóna vyvine. O to napínavější bude sledovat úniky a začátek sezóny na streamu. Přinášíme vám tak program těch nejlepších z české scény Twitche.
Sezona 4 kapitola 3
Sezona 4 kapitola 3
Zdroj: Epic Games

Jako první, stojí za to najít kanál streamera a Youtubera Pajus4. Jeho zaměření je především na leaky a samozřejmě i příběh hry. Leakům se věnuje už drahnou dobu, a je zárukou toho, že jeho odhady jsou z naprosté většiny správné. Pajus mimo téměř každodenních streamů vysílá i každou novou sezónu a odhaluje ještě před zapnutím serverů to, co nás v nové sezóně čeká a nemine. Zítřejší den 18. 9. bude vysílat již od 6 hodin ráno. Po vypnutí serverů v 8 hodin ráno pak začíná to největší odhalování v přímém přenosu. Je to díky tomu, že Epic Game začne nahrávat na provozní servery novou sezónu, a nás tak datamineři, kteří těží a dešifrují nahrané soubory ještě před samotným zapnutím serverů, provedou novou sezónou. 

Následně se po zapnutí serverů můžeme podívat na Alkana. Největšího česko-slovenského tvůrce obsahu Fortnite, kterého snad netřeba ani přestavovat. Streamuje a tvoří videa na Youtube již od samého počátku vzniku hry a nevynechal ani jeden jediný den, kdy by nevydal video. Jeho challenge ve hře jsou neskutečně zábavné a je také držitelem největšího počtu skinů na celé domácí scéně. 

Alkan je také známý tím, že ne vždycky chce vědět, co bude ve hře před tím, než budou zapnuté servery a rád objevuje novinky až přímo ve hře. Většinou prozkoumává a testuje novou sezónu na svém kanálu na Twitchi, kde je poslední dobou opět více aktivní a dělá tak svým fanouškům velkou radost.

Rozhodně tak bude na co koukat a tato kombinace zaručuje zábavu na většinu neděle. Je potřeba se totiž připravit, že již standardně nás pravděpodobně čekají po zapnutí serverů problémy. Od nasazení kapitoly 3 provází první hodiny zapnutí nových sezón dlouhé fronty pro napojení do hry. Zatím bohužel nic nenasvědčuje tomu, že by to mohlo být zítra jinak. Ale třeba Epic Games překvapí.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.