Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite láká hráče na virtuální koncert, vystoupí Aya Nakamura

30. 9. 2022 | 17:59 Fortnite Update hry
Brzy nás ve hře poctí svým koncertem zpěvačka Aya Nakamura. Bude tak dalším umělcem, který se ve hře objeví v rámci Fortnite Soundwave Series.
Loading screen zdarma
Loading screen zdarma
Zdroj: Epic Games

Připravte se na pořádnou dávku hudby. Koncert započne ve čtvrtek 6. října a francouzsko-malijská zpěvačka předvede interaktivní představení v creativu. Připojením se do speciální mapy budete moci získat kosmetické předměty zdarma a poslechnout si některé z nejlepších hitů zpěvačky. Za lístek na hudební představení tohoto typu platit rozhodně nemusíte.

Pokud chcete odměny získat, budete na to mít rovných 72 hodin. Hudební zážitek si budete moci vychutnat od 6. do  9. října. To hlavní jsou pro hráče ale předměty. Čeká nás nový loading screen Aya a sprej Aya Nakamura.

Akce bude během těchto třech dnů probíhat nepřetržitě, takže se stačí připojit k mapě a nechat se unášet na vlnách hudby. Kromě exkluzivních odměn Aya Nakamura budou k dispozici, stejně jako v minulosti, mince s XP. Jejich sbíráním můžete zvýšit svůj level. Na úroveň 400 to asi stačit nebude, ale každý bod se hodí.  Kromě toho bude od středy 5. října v shopu k zakoupení Copines Emote.
 

Bohužel se zdá, že se může jednat o poslední událost série Soundwave. Epic Games totiž zatím neoznámili žádné další umělce. O  to větší důvod si vystoupení nenechat ujít. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.