Přejít k hlavnímu obsahu

Herní nábytek je životní styl. FaZe Clan a Respawn představují unikátní herní křeslo

6. 10. 2022 | 11:04 Lifestyle
Mít herní židli je v dnešní době už téměř standardem pro každého milovníka nejen počítačových her. Vybrat si ovšem ten pravý produkt právě na vaši míru může být komplikovanější záležitostí. Většina sáhne po těch, která zkrátka vypadají na pohled skvěle. Nová herní židle, která vznikla spoluprací Respawnu a FaZe Clanu, slibuje i přepychový komfort.
Nová herní židle FaZe Clan
Nová herní židle FaZe Clan
Zdroj: Respawn/FaZe Clan

Výroba herního nábytku je v dnešní době ideálním strategickým krokem. Řada konzumentů by už si bez něj nedokázala svůj život představit. Je tomu dva roky, co IKEA představila svou vizi o sérii herního nábytku a doplňků. Navíc v tom ještě pokračovala a minulý rok spojila síly s Republic of Gamers a vytvořila plno unikátních kousků.

Respawn je již nějakou dobu jedním z lídrů v oblasti herních produktů a tento nový crossover s ikonickou značkou FaZe Clan jistě vyvolá rozruch mezi fanoušky této organizace. FaZe měli v minulosti snad všechny druhy značkových produktů – oblečení, ovladače a mnoho dalšího – ale nyní může legie jejich následovníků sdílet další část herních zážitku s tvůrci a hráči, kteří tvoří jejich oblíbený tým.

V oznámení poskytnutých hráči byla tato řada židlí oceněna nadšeným hodnocením. Hráči si pochvalovali, že jim udržuje pohodlí během dlouhých hodin tréninku, které vyžadují, aby byli špičkovými hráči v esportech. „Jsem schopen pracovat celý den a přitom se celou dobu cítit pohodlně,“ sdělil Falcated, profík v Halo.

Hlavní umělecký ředitel FaZe, Erick Rodriguez, také pohovořil o tom, jak herní křeslo sjednocuje hraní a pohodlí díky několika prvkům jedinečného designu. „Tato kolekce využívá vzor, ​​který byl vyvinut vytvořením jedinečné sady ikon, které představují odznaky a hodnocení běžně se vyskytující v herní kultuře,“ prozradil.

Toto partnerství samozřejmě také umocňuje stávající propojení mezi společnostmi Respawn a FaZe, protože organizace byla již před tímto partnerstvím se značkou za dobře. Zatímco herní židle jsou v moderním zábavním prostředí tuctovým zbožím, obě značky doufají, že tato spolupráce podpoří jejich společný cíl , vytvářet působivý obsah a poskytnout každému typu hráče přístup k pohodlnému hernímu nastavení.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.