Přejít k hlavnímu obsahu

Black Adam míří do kin i do Fortnite, máme se na co těšit

16. 10. 2022 | 17:18 Fortnite Zajímavost
Do vydání filmu Black Adam zbývá pár dnů, takže pro fanoušky Fortnite není překvapením, že Dwayne Johnson a Warner Bros. oznámili spolupráci s Fortnite. Skin bude do hry vpuštěn v den vydání premiéry spolu s několika dalšími předměty.
Black Adam
Black Adam
Zdroj: Epic Games

Celkem budeme moci získat čtyři předměty do hry za zvýhodněnou cenu. Neznáme zatím cenovku chystaného skinu, ale v balíčku však bude mnohem nižší než při nákupu samotného skinu.

Většina DC postav stojí 1 500 V-Bucks, takže očekáváme, že Epic Games nasadí tuto cenovku i na Black Adama. Pack bude naopak s největší pravděpodobností stát kolem 2 000 až 2 500 V-Bucks.

Kromě skinu ve dvou různých stylech získáte batoh, krumpáč a emote. Zatím neznáme přesné názvy, zdá se však, že batoh bude reaktivní. 

Upoutávka na Black Adama navíc ukazuje emote, který bude vydán spolu s ním. Je to jednoduchá animace, která ukazuje postavu sedící na něčem, co vypadá jako trůn. Nelze si nevšimnout, že je velmi podobná emotu Dr. Dooma, jejž mají vlastníci battle pasu z Marvel sezóny. Krumpáč je jediný, který nebyl ukázán v traileru. Společnost Epic Games však zveřejnila jeho obrázek.
 

Pack Black Adam
Pack Black Adam
Foto: Epic Games

Balíček bude dostupný v item shopu v noci ze čtvrtku na pátek a pokud čtete tyto řádky s radostí, budeme vděčni, když při jeho nákupu použijete support a creator kód SheisBara.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.