Přejít k hlavnímu obsahu

Splnit výzvy a získat skin The Herald? Brnkačka!

2. 11. 2022 | 11:30 Fortnite Update hry
Úkol Fortnite „mluv s postavami a doruč Heraldino varování“ je extrémně snadné dokončit. Byl vydán společně s nejnovější aktualizací a je podmínkou pro odemknutí lákavého skinu.
The Herald
The Herald
Zdroj: Epic Games

The Herald je primárním antagonistou hry v aktuální kapitole 3. Jak však její jméno napovídá, jedná se o posla, který pomalu připravuje ostrov na příchod The Nothing.

S vydáním nového updatu je nyní možné The Herald odemknout. Budete však muset promluvit s různými postavami, doručit její varování a splnit několik dalších úkolů, abyste jí odemkli. Tato challenge obsahuje pět výzev. Je však důležité poznamenat, že oblíbená postava je součástí battle passu, což znamená, že ji mohou odemknout pouze ti, kteří ho zakoupili.

Plněním úkolů získáte také loading sceen, který lze získat jakmile promluvíte s postavami. Úkoly budou dostupné až do konce sezóny, můžete si tedy v klidu dát s jejich plněním na čas. 
 

NPC Guaco
NPC Guaco
Foto: Epic Games

K dokončení výzvy The Herald budete muset přistát v Greasy Grove. Jakmile zde dosednete na zem, budete muset najít NPC Guaco. Najdete ho uvnitř taco restaurace nebo v jejím blízkém okolí. Jakmile s ním promluvíte, zvolte možnost varování na interaktivním kolečku a můžete dál postupovat dle výzvy.

Po pokecu s postavou otevřete záložku questů pro další NPC, které máte navštívit. Jejich poloha bude vyznačena na mapě. Tímto způsobem budete postupovat až směrem k odemknutí samotné The Herald.
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.