Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS čekají tři evropské turnaje! Dnes se přidá také Dynamo Eclot

15. 11. 2022 | 11:57 Counter-Strike 2 Preview
Na českého mistra čeká několik opravdu výživných dnů. Zapojí se totiž do tří evropských turnajů, z nichž jeden bude opravdu důležitý. Potvrdí formu z MČR a posun na 44. místo HLTV žebříčku? V šestém vydání European Development Championship se k SINNERS přidají i DNE.
Sebastian „beastik“ Daňo na Tipsport MČR CS:GO
Sebastian „beastik“ Daňo na Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

43. sezóna druhé nejvyšší evropské soutěže ESL Challenger League míří do 2. kola. V tom prvním si hříšníci ještě před MČR poradili se Sangal Esports a parádně vykročili do nového formátu soutěže. Vyhrát ale potřebují ještě jednou, aby se minimálně vyhnuli baráži. Jejich druhým soupeřem bude v úterý od 19:00 aktuálně 26. nejlepší tým světa. Movistar Riders ještě nikdy neporazili, o to větší motivaci mít budou.

Ve středu je potom čekají pokročilé fáze CCT Central Europe 3 a European Development Championship 6. V prvních zápasech play-off, kam se dostali skrze úspěšné tažení swissem nebo skupinovou částí, se utkají proti švédským PROSPECTS a posléze bývalému týmu Finest. Do vyřazovacích bojů EDC se bez porážky kvalifikovalo také Dynamo Eclot, které se už v úterý od 13:00 postaví známé ruské sestavě K23.

Evropský harmonogram českých týmů:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.