Přejít k hlavnímu obsahu

Další ztracený rok, loučí se oskar s TITANS. Vrátí se na domácí scénu?

18. 11. 2022 | 13:15 Counter-Strike 2 Spekulace
Neslavné angažmá Tomáše „oskar“ Šťastného v TITANS je u konce. Nejúspěšnější hráč tuzemské scény byl většinu roku součástí mezinárodního celku spolu s Miikkou „sunny“ Kemppim či Mathiasem „MSL“ Lauridsenem. Od srpnového oznámení přechodu pod švýcarskou organizaci se ale tým permanentně ocital v problémech a na začátku října byl umístěn na přestupovou listinu. „Další ztracený rok,“ komentoval rozloučení 31letý Šťastný.
Tomáš "oskar" Šťastný
Tomáš "oskar" Šťastný
Zdroj: PLAYzone

GORILLAZ, Tokyo Revengers, TITANS. Tři různé názvy, několik verzí soupisky, bez úspěchu. Taková je bilance týmu kolem Tomáše „oskar“ Šťastného z posledních devíti měsíců.

Mezinárodní mančaft byl dlouho bez organizace. Když už se po přestupu pod hlavičku TITANS začalo blýskat na lepší časy, vyplavaly na povrch další problémy. „K rozhodnutí došlo, protože smluvní ujednání nebyla splněna,“ přiblížil situaci 31letý sniper.

Oskarův Tweet jen znovu potvrzuje informace sdílené dánským střelcem Magnusem „Nodios“ Olsenem. Ten v interview pro dánský podcast Bootcamp prozradil, že mu TITANS dlužili 250 - 325 tisíc korun. Portál HLTV.org připomíná také Dánovo prohlášení, kdy věřil, že se bývalí hráči kvůli dluženým financím proti švýcarské organizaci společně postaví.

Další kroky Tomáše „oskar“ Šťastného zatím nejsou známy. Hojně se spekuluje o jeho návratu na česko-slovenskou scénu, kterou na začátku roku 2022 po odchodu ze SINNERS opustil.

V kuloárech se mluví především o potenciálním spojení oskara s Dynamem Eclot. Současný sniper týmu Lukáš „capseN“ Koláčný byl organizací umístěn na přestupovou listinu a dá se tak očekávat změna na pozici AWP.

Sám Tomáš Šťastný se na další kariérní působení těší. „Těším se na svou novou cestu,“ napsal legendární hráč na sociální sítě po odchodu z TITANS. Kam povedou jeho další kroky? Napovídá DNE retweetem fanouškovského přání o spojení oskara s pardubickým celkem, nebo jde jen o nevinný žertík?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).