Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikace! Registruj se na MČR FIFA powered by Hyundai!

7. 12. 2022 | 12:14 EA SPORTS FC 24 Turnaj
Brněnská zastávka je minulostí, MČR FIFA powered by Hyundai pokračuje kvalifikacemi před online turnajem o 30 000 Kč. Tu první vyhrál Revy reprezentující Bohemians, druhou ovládl Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt. Třetí kvalifikace, která budou zároveň tou poslední, startuje ve středu 7. prosince. Hlavní soutěž je pak na programu v neděli 11. prosince. Pokud chceš i ty bojovat o účast na druhé zastávce letošního MČR, přihlas se do jedné z kvalifikací!
MČR FIFA powered by Hyundai
MČR FIFA powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

První část letošní cesty MČR FIFA powered by Hyundai skončila nejlépe pro Dominika „Seron“ Čermáka v dresu Sparty. Jeden z dlouhodobě nejlepších hráčů domácí scény porazil ve finále brněnského turnaje Michala „Mrkyy“ Mrkose a udělal veliký krok ke kvalifikaci na finálový květnový event v Praze.

Další porce MČR bodů se bude rozdávat během online zastávky, na kterou je však třeba získat dostatečný počet kvalifikačních bodů a dostat se mezi top 8. První kvalifikační boje překvapivě ovládl Dominik „Revy“ Révai, druhé Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt.

Systém MČR FIFA powered by Hyundai

Celkově se odehrají čtyři jednodenní zastávky MČR FIFA powered by Hyundai - dvě online a dvě offline. Vrcholem sezony bude dvoudenní offline finále v Praze. Před každým turnajem budou tři otevřené kvalifikace. Během nich budou hráči sbírat kvalifikační body. Top 8 nejlépe bodujících borců postoupí do hlavní soutěže.

Na všech čtyřech jednodenních zastávkách se budou rozdávat MČR body. Podle nich se určí osm hráčů, kteří získají místo na MČR FIFA powered by Hyundai Finále v Praze. 

Harmonogram MČR FIFA Online powered by Hyundai
Úterý 15. 11. - středa  16. 11.MČR FIFA Online powered by Hyundai - 1. kvalifikace
Úterý 29. 11. - středa  30. 11.MČR FIFA Online powered by Hyundai - 2. kvalifikace
Středa 7. 12. - čtvrtek 8. 12.MČR FIFA Online powered by Hyundai - 3. kvalifikace
Neděle 11. 12.MČR FIFA Online powered by Hyundai

Bodování

Postup do finále jednotlivých kvalifikací je obrovskou pomocí v cestě na hlavní turnaj. Vítěz totiž dostane 100 kvalifikačních bodů, druhé místo bude obdarováno 60 body.

Kvalifikační:

1. místo: 100 bodů 
2. místo: 60 bodů 
3. - 4. místo: 36 bodů 
5. - 8. místo: 18 bodů 
9. - 16. místo: 9 bodů 

Osmička postupujících hráčů, které se podaří ze tří kvalifikací získat největší bodový obnos, si to pak na úvodní online zastávce rozdá o desítky MČR bodů. Ty jim pak mohou zajistit postup na grand finále celé sezóny.

MČR body první online zastávky:

1. místo - 80 bodů 
2. místo - 60 bodů 
3. místo - 45 bodů 
4. místo - 30 bodů 
5. - 8. místo - 10 bodů 

MČR FIFA powered by Hyundai
MČR FIFA powered by Hyundai
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).