Přejít k hlavnímu obsahu

Král zůstává. Faker pokračuje v T1, informaci nepřímo potvrdil spoluhráč

26. 11. 2022 | 16:42 League of Legends Spekulace
Obří přestup nejúspěšnějšího hráče v historii League of Legends se dle všeho nekoná. Každoroční spekulace o odchodu Lee „Faker“ Sang-hyeoka letos znovu kolovaly internetem. Námluvy měly být údajně vážnější, než v minulých letech. Jenže jako vždy Faker nakonec ve svém dlouhodobém domově zůstane. Nepřímo to na svém Twitch streamu potvrdil Lee „Gumayusi“ Min-hyeong.
Faker během posledních Worlds
Faker během posledních Worlds
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games (s povolením)

Přibližně před týdnem informoval portál blix.gg o kontaktu mezi korejskou midlane legendou Fakerem a americkými mančafty Team Liquid a FlyQuest. Organizace z LCS měly trojnásobnému mistru světa nabízet smlouvy přesahující 200 milionů korun. To však není nic, čím by týmy Fakera nelákaly už v minulosti. A midlaner T1 vždy odmítnul.

V roce 2022 se historie opakuje. Faker napíná svou hodnotu a získává tak body navíc v jednání se svým současným zaměstnavatelem. Zdá se, že úspěšně. Tohle Faker umí stejně jako hrát League of Legends.

O jeho setrvání již v pátek na svém streamu nemluvil nikdo jiný než nejspolehlivější leaker světového LoL - Kim „Doinb“ Tae-sang. 25letý midlaner si byl pokračováním Fakerovy pohádky v T1 ohromně jistý. „Jestli půjde do jiného týmu, budu venku deset hodin na streamu tancovat,“ prohlásil sebevědomě Doinb.

Přesnější informace prozradil opět na streamu Lee „Gumayusi“ Min-hyeong. Oficiální oznámení by mělo proběhnout v pondělí.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).