Přejít k hlavnímu obsahu

Naznačují upoutávky návrat oblíbených lokací z kapitoly 2?

1. 12. 2022 | 19:03 Fortnite Spekulace
Epic Games odhalí mapu kapitoly 4 během několika dní. Do té doby se s největší pravděpodobností dočkáme četných úniků a spekulací ohledně jejího vzhledu.
Sweaty Sands
Sweaty Sands
Zdroj: Epic Games

Avšak vývojář nedávno naznačil návrat některých starších lokací. Tým pravděpodobně vrátí do hry několik míst z kapitoly 2. 

TheCampingRusher, oblíbený tvůrce obsahu, se ve svém nejnovějším videu podělil o několik zajímavostí. YouTuber zveřejnil pár starších míst, kterými Epic Games škádlil v nedávných upoutávkách na live event.

Tyto lokace se mohou nejspíše vrátit, i když zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno. Protože se však vývojář vyžívá ve vydávání jemných nápověd, je velká šance, že příští mapa opravdu přinese zpět některá původní místa.

Vůbec první teaser by mohl být odkazem na Weeping Woods, oblíbenou lokaci, která byla ve hře během kapitoly 2. Společnost také naznačila návrat dalších dvou lokací z kapitoly 2. Jsou jimi Coral Castle, specifická lokace poprvé vydaná v kapitole 2 sezóně 3 a Sweaty Sands. Ve všech snad budeme moci znovu bojovat v následující kapitole.
 

Weeping Woods
Weeping Woods
Foto: Epic Games

Epic Games vydá do soboty 3. prosince ještě několik dalších upoutávek. Můžeme se tak těšit na další náznaky a hádanky.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.