Přejít k hlavnímu obsahu

Světový šampionát živě. Sleduj českou reprezentaci na Twitch kanále PLAYzone

1. 12. 2022 | 20:44 Counter-Strike 2 Preview
Takovou příležitost, jako je dnes v noci startující mistrovství světa v elektronických sportech, si samozřejmě nemůžeme nechat ujít. Ve spolupráci s Českou asociací esportu, eRepre a partnery Hyundai a Logitech vám přineseme živě zápasy českých borců ve hrách CS:GO a eFootball.
Česká CS:GO reprezentace, zleva: HONES, AJTT, leckr, MoriiSko, blogg1s
Česká CS:GO reprezentace, zleva: HONES, AJTT, leckr, MoriiSko, blogg1s
Zdroj: Štěpán Mach (s povolením)

Turnaj národních týmů v Counter-Strike: Global Offensive patří mezi hlavní lákadla letošního mistrovství světa. Hráči nejvyšší světové úrovně sice do dějiště 14. ročníku nedorazí, i přesto se můžeme těšit na spoustu známých jmen, a samozřejmě i na český nároďák! Jeho složením byl pověřen manažer Štěpán Mach, jenž vsadil na pětici v čele s Michalem „leckr“ Kadlíčkem. V jedné sestavě se potká se současnými i dřívějšími spoluhráči z Entropiq Prague, stejně jako se starým známým parťákem Dominikem „blogg1s“ Janitou.

Česká reprezentace:

 Česká republika Dominik „blogg1s“ Janita
 Česká republika Michal „leckr“ Kadlíček
 Česká republika Josef „MoriiSko“ Maurenc
 Česká republika Filip „AJTT“ Dolenský
 Česká republika Jan „HONES“ Urválek

Vzhledem k místu konání, kterým je oblíbená dovolenková destinace Bali, se zápasy bohužel neodehrají v přívětivých časech pro české fanoušky. Ani to nás ale nezastavilo k zajištění produkce, abychom všem fanouškům přinesli živě celé tažení českého týmu. Kvalifikace do hlavního eventu pro leckrův tým startuje v noci ze čtvrtka na pátek od 5:20 proti ostřílenému výběru Německa, který tvoří silná sestava BIG Academy. O den později se o postup ze skupiny Češi utkají ve 2:00 s Belgií a v 8:40 proti outsiderům z Černé Hory.

Harmonogram CS:GO:

  • Pátek 5:20 – Česko vs. Německo (Straty a Bananides)
  • Sobota 2:00 – Česko vs. Belgie (Storm a Bananides)
  • Sobota 8:40 – Česko vs. Černá Hora (Storm a Sphexxai)

Přímo na našem hlavním Twitch kanále PLAYzoneCZ se můžete těšit na komentátorská esa jako Storm, Bananides, Sphexxai nebo Straty. Živý přenos v nočních a brzkých ranních hodinách ale nebude jen o CS:GO, do Indonésie vyrazí také český reprezentant v eFootballu, David „CR_AZY_MAX“ Kejma. Ten v noci z pátka na sobotu vyplní program mezi CS:GO zápasy souboji s Itálií a Kuvajtem, o den později pak vyzve soupeře z Japonska. Hodně štěstí v obou zmíněných titulech přejeme také slovenským národním reprezentantům.

Harmonogram eFootballu:

  • Sobota 4:00 – Česko vs. Itálie (Storm + Wochtulka)
  • Sobota 8:20 – Česko vs. Kuvajt (Storm + Sphexxai)
  • Neděle 8:20 – Česko vs. Japonsko (Kany + Wochtulka)
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.