Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Přijď si zahrát komunitní turnaj ve Valorantu

17. 2. 2023 | 10:00 VALORANT Turnaj
Ani v roce 2023 nebudou chybět oblíbené komunitní turnaje. Série odstartuje náš partner Predator, který přichází rovnou s čtveřicí soutěží ve hře Valorant. Celkem se hraje o 10 000 Kč, tak neváhej, posbírej kamarády a přijď si zahrát!
Predator Valorant turnaje
Predator Valorant turnaje
Zdroj: PLAYzone

Značka Predator zahrnuje celou sestavu prémiových herních zařízení, které byly navrženy pro nejnáročnější hráče. Jako nová značka ve velmi konkurenčním prostředí herního průmyslu se Predator odlišuje od ostatních svojí vizí, komunikační strategií a dokonalým herním zážitkem, který nabízí svým uživatelům.

Společně jsme si připravili čtyři turnaje ve hře Valorant. Poslední z nich se odehraje v pátek 17. února od 18:00. Spolu s touto sérii i přizpůsobujeme turnajové mapy, kdy se loučíme s Bindem a Breezem, Split se vrací spolu s novou mapou Lotus do rotace.

Každý turnaj má dotaci 2 500 Kč, tato částka se rozdělí mezi top 2 týmy. Celkem takto proběhne čtveřice nezávislých turnajů, což dává hráčům možnost vynechat turnaj, aniž by ztratily šanci na celkovou výhru. Turnaj probíhá formou single-elimination BO1, kompletní informace pak naleznete v detailu turnaje.

Predator Valorant turnaje
Predator Valorant turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Predator Valorant komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pátek 27. ledna od 18:00    Predator Valorant komunitní turnaj #1
Pátek 3. února od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #2
Pátek 10. února od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #3
Pátek 17. února od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!