Přejít k hlavnímu obsahu

193 vyhraných zápasů v řadě. Hráč dosáhl rekordní série

13. 2. 2023 | 20:17 League of Legends Zajímavost
Vyhrát pár ARAM zápasů za sebou, to se podaří kdekomu. Ale vyhrát 193krát v řadě? To už je jiný level. Série bude s největší pravděpodobností nejdelší v historii League of Legends. Tým rekordmana podle všeho jedná i s managementem slavných G2 o zápasu, kde by mohli zaměstnanci organizace vyzkoušet svůj skill na ARAM.
Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Rekordu pomohlo několik faktorů. Tím největším je fakt, že The Chode, hráč se 193 výhrami na ARAM v řadě, hrál vždy se čtyřmi známými a nepouštěl se do zápasů sám. Hrát v týmu pěti premade hráčů je v ARAM obrovská výhoda a nový rekord to jen potvrzuje. Většinou hrál navíc se stejnými spolubojovníky.

Nejde jen o strategie, ale také rotování a výměnu šampionů. „Vždycky máte reroll, vždycky si vyberete tanka, pravděpodobně nemáte lidi, kteří vybírají sami za sebe místo za comp a melee compy jsou mnohem silnější, když všichni dělají všechno synchronizovaně,“ konstatoval správně jeden z komentujících na Redditu.

Po 193 výhrách v řadě rekordman prohrál. Po šestnácti a půl minutách bylo hotovo a série skončila. Na svém Veigarovi musí Chode ještě zřejmě zapracovat.

S týmem se podle informací zveřejněných na Redditu spojil i management G2, jenž se s pěticí hodlá utkat na Howling Abyss tváří v tvář a vyzkoušet, jak dobrý je na ARAM.

League of Legends
League of Legends
: depositphotos.com
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).