Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Šílené konspirační teorie. Streamer Dev1 reaguje na Vémolu z Thajska

21. 2. 2023 | 18:36 Twitch
Ivan „Dev1“ Lazarov se vyjádřil k situaci, která následovala po jeho nedělním pokračování cesty kolem světa. Ve vysílání slovenského streamera se totiž na několik sekund objevil známý český fighter Karlos Vémola doprovázený neznámou blondýnkou. „Už se ke mně i ze soukromých stran dostávají konspirace, že jsem to udělal cíleně,“ popisuje Dev1 dění poslední dní. A teorie vyvrací.
Dev1 reaguje na situaci s Karlosem Vémolou
Dev1 reaguje na situaci s Karlosem Vémolou
Zdroj: youtube.com/Dev1 (s povolením)

Vémola šel v Thajsku v doprovodu dvou osob, přičemž jedna z nich byla žena. Okamžitě se strhla vlna spekulací ohledně českého bojovníka, jehož soukromý život a vztah s Lelou Vémola je jedním z nejčastějších témat tuzemských bulvárních médií.

Již zmíněné spekulace ale došly až do končin konspiračních teorií, které obviňovaly Dev1ho z inscenování celé situace za účelem zviditelnění. O nic takového ale Dev1 podle svých slov zájem nemá. „Mám svou komunitu, které si vážím. Chci, aby to tak zůstalo.“

„Abych vysvětlil tu hlavní situaci... To, co teď dělám, je live stream na Twitchi, kde dělám tzv. subathon, cestu kolem světa, která je live 24 hodin denně,“ vysvětluje Dev1 své „poslání“ v Thajsku. „Stačí si vrátit záznam, jsem live posledních několik dní už od Bratislavy. Dá se dohledat, jestli jsem něco takového mohl vůbec udělat cíleně,“ říká slovenský streamer ve videu na svém YouTube kanále.

Klip z Dev1ho streamu se stal okamžitě hitem internetu. Za necelý den jej vidělo na Twitchi a YouTube čtvrt milionu lidí.

„Ne, ne na mém streamu,“ říkal se svěšenou hlavou Dev1. Tušil, co bude následovat. Na českých sociálních sítích se začal rychlostí světla šířit klip hvězdy MMA s neznámou blondýnkou.

Situace si, jak již bylo zmíněno, rychle všimla také média a Dev1ho subathon přinesl největší kauzu dne.

Klip, který obletěl internet
Klip, který obletěl internet
: PLAYzone

SUBATHON Tour De World

Akce začala již 15.2., přičemž konec může být v nedohlednu. Dev1 sice má svůj plán, to však neznamená, že jej diváci nezavedou na odlišná místa.

Trasa je zhruba vymyšlena, z Thajska zamíří streamer spolu s diváky do Singapuru, následně navštíví ostrov Bali. Po cestě do Japonska se staví na Filipínách. Po překonání Tichého oceánu je na seznamu Hawaii, USA a nakonec domovská Evropa.

Konkrétní místa budou vybírat nejštědřejší fanoušci subathonu. Kromě moci nad destinacemi lze navíc získat různé ceny. Tak jak dlouho bude Dev1 na cestách?

Zatím se Dev1 dočkal veliké podpory. Desetitisíce nasledovaných hodin, stovky nových předplatitelů i darů v podobě donatu. Nejoddanější divák poslal komunitě 100 předplatných (přes 9 tisíc korun).

Štítky: Twitch, dev1, Vémola, subathon
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).