Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na tom je nová sestava Sampi.Tipsport? Dnes se proti Cryptově ukáže

22. 2. 2023 | 14:24 Counter-Strike 2 Preview
Než to všechno naplno vypukne, Vodafone PLAYzone Arena bude ve středu 22. února hostit první neoficiální zápas domácí sezóny. Sampi.Tipsport srovnají síly s Cryptovou a my konečně zjistíme, pro koho nová sestava ambiciózní organizace bude vlastně konkurencí.
Sampi vs. Cryptova
Sampi vs. Cryptova
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Sampi.Tipsport chtěli být v loňském roce konkurencí pro SINNERS, kromě jednoho stříbra ale na další cenné kovy nedosáhli. V kombinaci s několika změnami v sestavě šlo o neúspěšnou sezónu. Cryptova na žádné velké finále nedosáhla, její ambice však tak vysoké nebyly. Postupnými krůčky však začala trápit i slavnější koně a na MČR dokonce usilovala o vyřazení SINNERS. Rok 2023 ale začne psát nové příběhy.

Odhalení nové sestavy Sampi totiž doprovázela opět hláška o konkurenci, tentokrát ale pro Cryptovu. Slovo dalo slovo a organizace se v rámci budování příběhů a možných rivalit dohodly na showmatchi. Není to poprvé, co se Cryptova o něco takového snaží, v loňském roce se u „její“ Ostravy hovořilo o velké bitvě s Prahou, kterou reprezentoval Entropiq. Showmatch proběhne ve středu ve Vodafone PLAYzone Areně.

Ještě před oznámením předních domácích soutěží tak dojde na první neoficiální duel na česko-slovenské scéně. Oba celky už s novými posilami hrají například ESEA ligu a zúčastnily se otevřené kvalifikace na BLAST.tv Paris Major, domácí střetnutí však bude jejich offline premiérou. Sampi.Tipsport se ukáží s Erikem „The eLiVe“ Sithem a Dominikem „blogg1s“ Janitou, Cryptova zase s Filipem „Darber“ Böhmem.

Na příznivce obou celků i další zvědavce z řad českých a slovenských fanoušků CS:GO čekají dva BO1 zápasy. Od 18:00 bude na programu nervy drásající utkání se vším všudy, druhé střetnutí ale bude zcela netradiční. Každé kolo totiž nabídne jinou challenge. Zápas můžete přijít sledovat přímo do Vodafone PLAYzone Areny.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.