Přejít k hlavnímu obsahu

Propad Cristiana Ronalda. Ve FIFA má nejhorší kartu za 16 let

24. 2. 2023 | 19:38 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Jeden z nejlepších fotbalistů historie je ve svých 38 letech na ústupu. Od návratu do Manchesteru United nebyl Cristiano Ronaldo tím hráčem, na kterého byli fanoušci zvyklí z dřívějších působení v Juventusu či Realu Madrid. A jeho výkony se pochopitelně odrážejí i ve FIFA. Po nejnovějším updatu spadl v kariérním módu na hodnocení 87, nejhorší od roku 2007.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

1150 utkání, 824 gólů, 236 asistencí. Cristiano Ronaldo má za sebou úžasnou kariéru. Ta se blíží ke konci. Poslední roky už to není ten portugalský uragán, který děsil obrany soupeře. Věk nezastaví.

Přestup do arabského Al Nassru byl koncem éry, kdy Cristiano Ronaldo řádil na evropských hřištích a překonával rekordy. Pětinásobný vítěz Ligy mistrů poznal, že je čas na novou životní etapu.

Hráč přišel o tým za miliony

Již rating ve FIFA Ultimate Teamu, jenž byl Ronaldovi snížen na 90, mnohé fanoušky nepotěšil. V kariérním módu je na tom ale Cristiano ještě hůř. Po aktualizaci spadl na hodnocení 87. Takové měl naposledy ve FIFA 07 jako 21letý mladíček v dresu Manchesteru United.

Letošní ročník fotbálku od EA Sports je v mnohém koncem pro Cristiana Ronalda. Po dlouhé době spadl ve FUT na rating 90, poprvé v historii se nedostal do výběru Team of the Year.

Kvalifikaci ovládla Plzeň

Jeho karta v Al Nassru je první, na které se CR7 nepohybuje v jedné z top 5 evropských lig. Real Madrid, Juventus, Manchester United. Takové kluby svítily u jména portugalského mága.

EA Sports FC, další fotbalová hra z dílny EA Sports, posune Ronalda poprvé od FIFA 11 pod celkové hodnocení 90.

Cristiano Ronaldo v dresu Portugalska
Cristiano Ronaldo v dresu Portugalska
: depositphotos.com
Zdroj: Twitter.com
Štítky: fifa, Ronaldo
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).