Přejít k hlavnímu obsahu

Joga Bonito je zpět! Legendární Ronaldinho míří na trávníky Twitch ligy

25. 2. 2023 | 19:53 Twitch
Ibaiův tým v Kings League ohlásil posílení sestavy. Ve Twitch lize bude nově nastupovat bývalá hvězda FC Barcelona a autor spousty legendárních branek. Brazilský playmaker Ronaldinho se znovu ukáže fanouškům.
Ronaldinho
Ronaldinho
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Je to na jednu stranu parádní, na druhou stranu děsivá představa. Jdete si zahrát halový fotbálek, těšíte se na vyrovnaný mač. Pak ale zjistíte, že v týmu proti vám nastoupí jeden z nejslavnějších fotbalistů 21. století a míčový kouzelník Ronaldinho.

Pro mnohé fotbalisty je Ronaldo de Assis Moreira, známý jako Ronaldinho, ikonou. Nikdo nehrál fotbal jako on, sestřihy jeho akcí na YouTube by vydaly na celovečerní biják. Další kousky bude chtít 42letá legenda přidat v Kings League. 

Propad Cristiana Ronalda

Soutěž, v níž nastupují jedni z největších streamerů Španělska, už přivítala i fotbalové legendy. Několik přesných zásahů má za sebou Sergio Agüero, v brance jednoho z mančaftů zaskočil mistr světa z roku 2010 Iker Casillas.

Ronaldinho je hráčem, od kterého se na malém hřišti dají čekat velké věci. S míčem si Brazilec vždy rozuměl, jeho finty se pokoušel napodobit snad každý fotbalový hračička.

První utkání odehraje Ronaldinho hned v neděli 26. února od 21:00. Zápas bude vysílán živě na Twitchi.

Ronaldinho v roce 2018
Ronaldinho v roce 2018
: depositphotos.com
Zdroj: dexerto.com
Štítky: ronaldinho, Ibai
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).