Přejít k hlavnímu obsahu

Další varianta pro SINNERS? Dnes trénovali s bývalým talentem Entropiq Prague

7. 3. 2023 | 19:58 Counter-Strike 2 Spekulace
Po konci Patrika „Zero“ Žúdela v základní sestavě SINNERS se úřadující mistři ČR ukazovali s hráči své akademie, Patrikem „outex“ Tomkem a Romanem „dreez“ Čomorem. Dneškem ale vstupuje do hry třetí možnost, na tréninku se totiž objevili s Simonem „KWERTZZ“ Horákem, který je aktuálně bez angažmá. Nejvíce v minulosti proslul v Entropiq Prague či BRUTE.
Simon „KWERTZZ“ Horák
Simon „KWERTZZ“ Horák
Zdroj: PLAYzone / MČR

Simon „KWERTZZ“ Horák má ve své sbírce celou řadu medailí z předních domácích akcí, od května je ale bez angažmá. Na Tipsport MČR CS:GO jednorázově reprezentoval Universe, v prosinci hostoval známému evropskému týmu Endpoint a od té doby jen hraje se sestavou The Prodigies, kde působí hráči zastoupeni agenturou Prodigy. Nyní by se ale konečně mohl dočkat, protože může být kandidátem na velký přestup.

Podle Twitter účtu @CzechSlovakCS dnes 21letý hráč trénoval se SINNERS. Hříšníci hledají po konci Patrika „Zero“ Žúdela nového pátého hráče a Horák je první testovanou variantou mimo vlastní akademii, která se na tréninku ukázala. Jako první zaskakoval Patrik „outex“ Tomko a v rozstřelu před kvalifikací na Tipsport CS:GO Praha se s týmem představil Roman „dreez“ Čomor. Hledání ale může být dlouhé a každá možnost stojí za zvážení, než padne finální rozhodnutí. V dalších týdnech se mohou objevit i další jména.

KWERTZZ se na domácí scéně objevuje od roku 2019, kdy se poprvé ukázal v drese DEFEATERS. Po krátkém působení v NecroRaisers a RAMS zamířil do BRUTE, kde si udělal dobré jméno. Další kroky vedly do EIQ Prague, kde ale nepomohl vyřešit tehdejší problémy. Poslední měsíce se ohlíží i za možnostmi v zahraničí, ale pokud by měl zůstat v domácích vodách, tak by SINNERS byli na špici seznamu možných destinací.

Vedle mezinárodních turnajů se hříšníci ukáží i v uzavřené kvalifikaci na Tipsport CS:GO Praha, první velký turnaj sezóny. Vyzvat je můžete i vy, stačí se jen přihlásit do víkendového turnaje a vybojovat si postup!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.