Přejít k hlavnímu obsahu

TOTW 21: Mezi žhavými kandidáty hvězdy Arsenalu a Barcelony

20. 3. 2023 | 15:41 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Další Team of the Week ve FIFA 23 by mohl stát za to! Do výběru nejlepších borců za uplynulý ligový týden by se díky luxusním výkonům mohli dostat hvězdy jako Bukayo Saka, Victor Osimhen nebo Franck Kessié. TOTW 21 do FIFA dorazí tradičně ve středu v 19:00.
Bukayo Saka
Bukayo Saka
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Snové měsíce prožívá Bukayo Saka. Anglické křídlo dosáhlo o víkendu jako první na metu 10 gólů a 10 asistencí v letošní sezóně Premier League. Proti Crystal Palace si hvězda Arsenalu připsala dvě branky a jednu gólovou nahrávku.

Victor Osimhen táhne Neapol. Italský mančaft boří veškeré predikce, jedenáct kol před koncem ročníku už má téměř jistý titul a v Lize mistrů se kvalifikoval už do čtvrtfinále. Za poslední týden se Osimhen trefil čtyřikrát, třetí TOTW karta se zdá být povinností.

Nejsledovanějším mačem víkendu bylo španělské El Clásico mezi Barcelonou a Realem Madrid. O vítězství domácích v červené a modré rozhodl až v 91. minutě záložník Franck Kessié. Dočká se karty s ratingem 87?

Druhá kvalifikace

Další nominace

V Bundeslize se výborným výkonem a dvěma góly blýsknul Marvin Ducksch. Naopak žádný míč za svá záda nepustil Manuel Riemann reprezentující VfL Bochum. Bayer Leverkusen porazil mnichovský Bayern a velikou měrou se na triumfu podílel Exequiel Palacios s dvěma proměněnými penaltami.

Mezi elitou posledního týdne by se měl podruhé ve FIFA 23 objevit díky doublu James Tavernier. Jednu, ale velice důležitou branku, vstřelil do sítě Interu Filip Kostić. Šanci na novou kartičku mají i Viktor TsygankovDonyell Malen nebo João Mário.

Hráči Neapole oslavují branku
Hráči Neapole oslavují branku
: depositphotos.com
Štítky: fifa, TOTW, haaland, saka
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).