Přejít k hlavnímu obsahu

Potají hrál na mobilu a byl tvrdě potrestán. Jak dlouho musel pařit bez pauzy?

25. 3. 2023 | 10:01 Lifestyle
Případ se údajně odehrál v čínském Šen-čenu. Otec už měl neposlušného syna dost a poté, co jej přistihl, jak po večerce hraje hry na mobilu, ho potrestal velice neobvyklým způsobem. Mladík musel sedmnáct hodin v kuse pařit.
Chlapec musel hrát 17 hodin v kuse
Chlapec musel hrát 17 hodin v kuse
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Otec, zvaný také jako pan Huang, svého 11letého syna načapal po půlnoci, jak hraje videohry na mobilu. Místo toho, aby mu zařízení zabavil, se rozhodl, že po dobrém to nepůjde. Hoch byl následujících sedmnáct hodin donucen hrát a hrát. Pan Huang své rozhodnutí sdílel na platformě Douyin, což je čínská verze TikToku. Vždy, když klučina usínal, zatřásl s ním, aby se probral. 

Trest se rozhodl přerušit až poté, co chlapec začal brečet a souhlasil, že do budoucna své hraní omezí. Syn musel také napsat dopis o své zkušenosti. 

„Můj táta to zjistil, pak mě potrestal. Nechal mě hrát, dokud jsem nezvracel, od 1 ráno do 6 hodin večer. Hrál jsem 17 hodin,“ stojí v dopise. Hoch také slibuje, že do 23:00 bude v posteli a před spaním nebude hrát na mobilu, číst si ani si hrát s hračkami. 

Otec se údajně vyjádřil tak, že neměl na výběr a trest byla jeho poslední možnost, ale ostatní rodiče by neměli jít v jeho stopách. Video sklidilo řadu reakcí, někteří vyjádřili o chlapce starost. „Tohle není užitečný trest. Zaprvé, nezmění to zvyk závislosti na mobilních hrách. Za druhé to vážně škodí dětským očím.“

Chlapec musel hrát 17 hodin v kuse
Chlapec musel hrát 17 hodin v kuse
: depositphotos.com
Zdroj: GamingBible
Štítky: gaming, trest