Přejít k hlavnímu obsahu

Desítky nových Ikon a Hrdinů. Koho chceme vidět v EA Sports FC?

27. 3. 2023 | 16:45 EA SPORTS FC 24 Spekulace
S příchodem EA Sports FC se podle zákulisních informací šířících na sociálních sítích chystá i spousta nových Ikon a Hrdinů. Minimálně by mělo jít o 25 nových karet. Ty ocení fotbalisty, kteří se zapsali do historie oblíbeného sportu. Koho bychom rádi viděli?
Dočkáme se těchto borců?
Dočkáme se těchto borců?
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Rozšiřování řad Ikon a Hrdinů by mělo pokračovat i v dalším ročníku fotbalové hry od EA Sports. Ve FIFA 23 bylo přidáno 21 Hrdinů a 3 Ikony. Ještě větší porce nových kartiček se dá očekávat od EA Sports FC.

Koho chceme v EA Sports FC?

Arjen Robben - V roce 2021 ukončil nizozemský křídelník profesionální fotbalovou kariéru a jeho přidání do EA Sports FC je tak velice reálné. Legenda Bayernu Mnichov se proslavila především svojí levačkou, nejzářnější moment zažil „Le Cut Inside Man“ ve finále Ligy mistrů, kdy rozhodl o porážce Borussie Dortmund.

Vincent Kompany - Současný kouč Burnley patřil mezi nejlepší stopery Premier League 21. století. V dresu Manchesteru City zářil jedenáct let, jeho karta by nemusela vypadat vůbec špatně!

Juninho - Jen těžko hledat fotbalistu, jenž se do historie kopané zapsal lepšími přímáky. Juninho Pernambucano dokázal s míčem neskutečné kousky, kterými pomohl Olympique Lyon k sedmi francouzským titulům v řadě. Volné přímé kopy s ním by stály za to.

EA Sports FC

Francesco Totti - Pokud lze někoho považovat za Hrdinu, je to právě italský hroťák a legenda římského AS. V něm nastřílel Francesco Totti v 619 utkáních 250 branek. Jeho karta by zřejmě nepatřila mezi ty nejpoužívanější, jen málokdo by si ji však zasloužil tolik jako on.

Victor Valdés - Dvanáct let stál mezi třemi tyčemi v dresu Barcelony. Zažil nejúspěšnější éru pod Pepem Guardiolou a se španělskou reprezentací ovládl mistrovství světa i EURO. Další borec, který do EA Sports FC patří.

John Terry - Další stoper z Premier League, tentokrát slavný díky svému působení v Chelsea. Necelých dvacet let oblékal anglický reprezentant modrý dres. Vyhrál PL, Ligu mistrů, Evropskou ligu i FA Cup.

Ohledně EA Sports FC se na Twitteru často vyjadřuje již zmíněny leaker FUTZone. Podle něj se dočkáme v novém titulu online kariérního módu, upravených balíčků i upraveného módu VOLTA.

Konkurencí bude pro EA Sports FC kromě eFootballu také titul od samotné FIFA. Gianni Infantino věří, že právě výtvor fotbalové federace bude tím nejlepším a FIFA bude nadále na trhu dominovat. „Nová hra FIFA bude pro každého mladého člověka vždy tím nejlepším herním zážitkem,“ prohlásil švýcarský funkcionář.

S FIFA od EA Sports se můžeš rozloučit v rámci MČR FIFA powered by Hyundai. V úterý 28. března se odehraje předposlední otevřená kvalifikace celého ročníku, tak neváhej a zapoj se!

John Terry v akci
John Terry v akci
: depositphotos.com
Štítky: EA Sports FC, fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).