Přejít k hlavnímu obsahu

21Phoenix opouští vícero hráčů, do sestavy naopak přichází Mamarman a CZMATEJ

17. 4. 2020 | 08:00 Clash Royale
21Phoenix jsou nuceni měnit podobu sestavy své Clash Royale sekce. Jejich řady opouští několik hráčů, do týmu se ale zase připojují dva nováčci.
21Phoenix
21Phoenix

Domácí Clash Royale scéna rozhodně úplně neumřela, spousta hráčů ale přechází na jiné hry, z nichž dominuje Brawl Stars. To byl případ i několika reprezentantů 21Phoenix, kteří někteří přešli do jejich BS nebo PUBG Mobile sekce a jiní tým opustili úplně. Organizace ale nechtěla nechat svoji Clash Royale sekci oslabenou, a do týmu se tak naopak také dva hráči přidávají.

Řady 21Phoenix rozšiřují známý slovenský hráč Samuel "Mamarman" Mondel a Čech Matěj "CZMATEJ" Tajovský. Oba dva patří k tomu lepšímu, co naše scéna nabízí, a 21Phoenix si tak stále v Clash Royale drží velice pěkný roster. Jestli se spokojí se současným počtem osmi členů, nebo se pokusí svoji sekci ještě rozšířit, aby se více blížila své původní velikosti, zatím není jasné, bez větších pochybností lze ale říct, že i v této lehce okleštěné podobě jde o nejnadupanější sestavu na CZ/SK scéně.

Aktuální podoba CR sestavy 21Phoenix:

 Česká republika Jiří "sirka" Jančík 
 Česká republika Václav "Livegame" Škrdla
 Česká republika František "Mango" Karvai
 Česká republika Tonda "Tondass" Kulich
 Česká republika Martin "SunSet" Schmidt
 Slovensko Samuel "Mamarman" Mondel
 Česká republika Matěj "CZMATEJ" Tajovský
 Slovensko Peter "N°1" Bliska

Zdroj: @21Phoenixx
Štítky: 21Phoenix
miluju videohry a hlavně ligu legend