Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus má za sebou první Twitch Rivals, s Adisbakem a spajKKem dokonce vyhráli jednu hru

13. 8. 2020 | 10:33 Všechny hry
Twitch Rivals je pravidelné klání pro streamery, kteří v různých hrách bojují o desítky tisíc dolarů. Tentokrát došlo na Call of Duty Warzone a pozváni byli opět i Češi. Minule se Adisbakovi s Mazarinim příliš nedařilo, tentokrát se však do hry zapojil i Agraelus, pro nějž šlo – jako pro variety streamera – o jedinečný kompetitivní zážitek.
Twitch Rivals – Agraelus
Twitch Rivals – Agraelus

V dalším pokračování Twitch Rivals pro Evropu se sešlo třicet vybraných týmů, kde se v největší míře dala najít zajímavá jména jako Mithrain nebo Izak. Kromě těchto elit mezi streamery se však do turnaje mohli hráči přímo i kvalifikovat, což se povedlo především hráčům využívajícím gamepady, a tím pádem i formu aim assistu. Právě tato herní feature je v podobných turnajích, nejen v CoD, vysoce kritizovaná, ale příliš se s ní nedá moc dělat.

Český tým pro tyto Twitch Rivals byl ve složení Agraelus, Adisbak, spajKK. Nejaktivnějším hráčem z tohoto tria je bezesporu Adisbak, který přinesl zkušenosti, svými dovednostmi ale nezaostával ani všestranně dovedný spajKK, a stejně tak jednička českého Twitche, která čas od času také nějakou tu hru na streamu vyhraje.

Úkolem všech účastníků bylo za určený čas zaznamenat tři nejlepší hry, ze kterých se utvořila celková tabulka. Agraelův tým se první polovinu turnaje pohyboval na začátku třetí desítky, postupně však ostatní začali zapisovat hry s neuvěřitelnými počty killů, které v mnoha případech dosahovaly na počet šedesáti. Česká parta to však nevzdávala, a i když za dva dny trénování ani jednou nevyhrála, tak v turnaji se to podařilo! (klip úplně dole)

Bohužel při winu nasbírali pouze 21 killů, což v těžké konkurenci bohužel moc neznamenalo a začalo být více než jasné, že se v tabulce už asi moc neposunou. Agraelovi se však v průběhu hry povedl neskutečný kill autem.

Celkově z toho bylo 27. místo z 29 účastnících se týmů, což sice může vyznít jako velké selhání, ale pro ty, kdo se Call of Duty nevěnují naplno, šlo hlavně o to se dobře bavit a pobavit své diváky. Jak prohlásil sám Adisbak, tak i když se oproti minulému pokusu s Mazarinim posunuli pouze o dvě pozice výše, tak z hlediska zábavy šlo o nesrovnatelný zážitek. Chat samozřejmě souhlasil, takže se dá říci, že mise byla splněna, když přišel i win!

Twitch Rivals

Koncovka vítězné hry:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.