Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus se konečně představí ve Twitch Rivals. Jaké další streamery vyzve ve Warzone?

11. 8. 2020 | 16:13 Warzone
Za rohem máme další Twitch Rivals, které se tentokrát odehrají ve hře Call of Duty: Warzone. Kromě oblíbených streamerů z Evropy a Ameriky by se tentokrát této velké události měla účastnit i česká osobnost, a to konkrétně sám Agraelus, který každý večer svědomitě trénuje!
Twitch Rivals Agraelus
Twitch Rivals Agraelus
Zdroj: Twitch Rivals

Ve středu 12. srpna v 19:00 se odehraje evropská část Twitch Rivals: CoD Warzone Showdown, kde se mezi sebou utkají a poměří své síly oblíbení streameři. Celý turnaj bude probíhat ve Warzone, battle royale módu Call of Duty, a utkají se mezi sebou tříčlenné týmy. Program se bude skládat ze dvou fází, v první se mezi sebou o vítězství popere až 200 týmů a 3 nejlepší z nich se dále budou moci zúčastnit druhé fáze.

Tyto 3 šťastné týmy si poté zahrají s 27 pozvanými trojicemi složenými ze streamerů a ty úplně nejlepší a nejúspěšnější 4 celky z hlavní části hry se nakonec přesunou do finálního kola, které rozhodne o konečném vítězi. Evropští streameři, kteří nám ve středu zcela určitě předvedou zajímavou podívanou, se nakonec utkají o 75 000 dolarů, tedy o stejnou částku, o kterou se bude hrát v americké části turnaje o den později.

Již byli oznámení někteří kapitáni, mezi kterými se objevují dobře známá jména oblíbených streamerů a bývalých hráčů, jako jsou například TimTheTatman, Gotaga, TeePee a další. Dle všeho by se navíc na turnaji měla ukázat i česká posila, kterou není nikdo jiný, než sám Agraelus, který na streamech již nějakou dobu pilně trénuje. Po boku mu budou stát další ostřílení hráči, kterými jsou spajKK a AdisBak, takže určitě se bude na co dívat. Nezapomeňte tedy ve středu přijít naše borce řádně podpořit!