Přejít k hlavnímu obsahu

Akt 2 druhé Epizody je už za rohem! Dočkáme se nového battlepassu a patnáctého agenta

19. 2. 2021 | 08:00 VALORANT
VALORANT si pro všechny fanoušky a nadšené hráče přichystal další várku nejnovějších aktualizací a přídavků, které budou k dispozici už zanedlouho. Podle dostupných informací by se měl začátkem dalšího měsíce do hry dostat nový Akt a s ním i battlepass a v pořadí patnáctý agent!
Valorant Akt 2
Valorant Akt 2

První Akt z druhé Epizody pomalu vstupuje do finální fáze, což pro fanoušky značí spoustu věcí. Na dveře nám klepe dlouho očekávaný Akt 2 a s ním i hromada dalších aktualizací a hlavně nových přírůstků do hry, které by ji měly řádně osvěžit. Nadšení hráči se určitě budou moci těšit na nový battlepass a také nového agenta, jež by dle spekulací mohl mít kořeny v Ghaně.

Kdy skončí současný Akt a dočkáme se nového začátku? To je snadné, jelikož jednotlivé úseky hry také kopírují délku battlepassů, aktuální Akt 1 by mě tedy skončit již 1. března. Podobně pak můžeme vydedukovat, že pokud vše zůstane při starém, začátek druhého Aktu by měl přijít okamžitě následující den. Riot nám také nasliboval vylepšený systém proti cheaterům, ale i hráčům, kteří s nimi dobrovolně hrají, tak se snad brzy dostaví kýžené výsledky.

Pravděpodobně největším lákadem však zůstává onen záhadný patnáctý agent. Natěšení hráči však prozatím ani moc netuší, co se pro ně chystá, ale to snad nikdo. Nejnovější přídavek by měl být čtvrtým controllerem, čímž se přidá k Brimstonovi, Omenovi a Viper. Riot také napověděl, že zbrusu nový agent bude těžký na zahrání a nejvíce jej ocení přemýšliví hráči, zkrátka máme očekávat novou senzaci, která VALORANT znovu rozpohybuje.

Teaser poukazuje na nového agenta ghanského původu
Teaser poukazuje na nového agenta ghanského původu
Zdroj: Riot Games
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Valorant update