Přejít k hlavnímu obsahu

Aloy z Horizon Zero Dawn ve Fortnite

14. 4. 2021 | 13:54 Fortnite
Nová sezóna je v plném proudu a Epic Games nás každý týden překvapí něčím novým. Dnes je to nejnovější přírůstek do Gaming Legends skinů Aloy z Horizon Zero Dawn. Skin najdete v Item Shopu už zítra, 15. dubna, ale hráči na PlayStationech dostanou jedinečnou možnost odemknout si Aloy již dnes.
Aloy
Aloy
Zdroj: Epic Games

Gaming Legends se hned po oznámení stal jedním z nejpopulárnějších. Na ostrově už nějakou dobu pobíhá Kratos, Master Chief, Lara Croft nebo Street Fighter Ryu. Již zítra ale dorazí Aloy ze známé hry Horizon Zero Dawn. Společně s unikátním skinem si v packu budete moci koupit Blaze Cannister Back Bling, Glinthawk Glider, Aloy’s Spear Pickaxe, Heart-rizon emote a Shield-Weaver wrap.

Aloy Pack
Aloy Pack
Foto: Epic Games

Pokud vás nezaujal celý pack a máte zájem pouze o skin nebo wrap, dostanete možnost koupit si cokoliv z packu individuálně. Jestli si ale zakoupíte vše najednou, dostanete jako vždy slevu a exkluzivní Loading Screen. Pokud se vám povedlo získat PS5, dostanete k packu i vskutku zajímavou Ice Hunter variantu skinu. Majitelé PlayStationu 4 nebo 5 budou mít dnes jedinečnou možnost zahrát si v turnaji a vyhrát tento skin již teď. Pokud ale nemáte možnost si skin koupit a líbí se vám, 16. dubna se můžete zúčastnit turnaje Aloy & Lara. Váš tým dostane buď skin Aloy nebo Lary a budete moci používat jen zbraně spojené z vám přiděleným skinem - Aloyin luk nebo Lary dual pistole.

Aloy Cup
Aloy Cup
Zdroj: Epic Games
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Aloy, Fortnite skin