Přejít k hlavnímu obsahu

Saurians vyhrávají druhou kvalifikaci AORUS MČR Tour, tam je doprovodí eSuba Youngsters

13. 6. 2021 | 22:30 Counter-Strike 2
Kvalifikační cyklus AORUS MČR Tour o tomto víkendu pokračuje druhým turnajem. Tentokrát se přihlásilo 23 týmů, což znamenalo skupiny po 5 až 6 týmech, takže sobotní večer byl opravdu našlapaný. Do druhého dne se ale mohla dostat pouze nejlepší osmička.
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

V sobotu odpoledne čekalo na týmy čtyři až pět zápasů, ze šestičlenných skupin si nejvíce suverénně počínala akademie eSuba Youngsters. Tým v čele s Jiřím 'KOZLIK' Kozlem je aktuálně na bootcampu a tuhle píli by rád zúročil v postup na další milník sezóny. Kluci totiž nechyběli ani na úvodním turnaji roku. Skupina B poté patřila eKoVy BLUE a velké drama se dělo v "céčku". Zde každý alespoň jednou prohrál a hned tři týmy měly skóre 4 výher a 1 prohry. Výhra skupiny těsně připadla sestavě RYCHLOVKA, druhé místo berou hráči Fadee Gaming a černého Petra si vybrali reprezentanti organizace E-RIVALS. Posledním vítězem skupiny se stali Saurians. Osmičku účastníků nedělního play-off poté doplnily týmy Imperishable Clan, =(^.^)= a Sazka.BRUTE EVO.

O kvalitní celky tedy ve vyřazovací fázi nebude nouze. Za mikrofon se opět posadí Marek 'shadye' Hovanec a Přemek 'huhy' Malina, kteří vám boje o postup na AORUS MČR Tour přinesou na sekundárním Twitch kanále PLAYzoneUP. Těšit se můžete na vybrané semifinále a následné finále, které rozhodne o lepším seedu.

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.