Přejít k hlavnímu obsahu

Apex Legends vyjde na Nintendo Switch

6. 2. 2021 | 13:17 Apex Legends
Herní ředitel oblíbeného titulu nedávno hrdě oznámil, že Apex Legends posouvá své hranice a bude dostupný na Nintendu Switch, což bude doposud nejmenší obrazovka, na které si budete moci Apex zahrát.
Apex Legends
Apex Legends

Herní ředitel hry Apex Legends, Chad Grenier, nedávno oznámil, že hra vyjde na Nintendo Switch 9. března. Je velmi hrdý, že hra se na tak malou obrazovku dokázala přenést. Dokázali to pomocí několika inteligentních optimalizací pro port Switch. Hra bude tedy dostupná na téměř všech aktivních zařízeních. Je to úspěch pro celé studio, jak říká sám Chad. Doufá, že se hra díky velkému výběru zařízení dostane mezi co nejvíce lidí a těší se na to, až bude moci nové hráče na Nintendu přivítat do arény.

Hráčům tedy poskytnou plnohodnotný zážitek ze hry i na cestách. Apex vyjde na Switch s podporou hraní na různých platformách, takže hráči budou moci propojit hraní z cest přímo s kamarády. Hráči na Nintendu několik týdnu po začátku dostanou navíc bonus, který jim přidá 30 úrovní zdarma pro jejich battle pass a první dva týdny si budou moci hraním vydělávat dvojnásobek zkušeností.

Zdroj: ea.com