Přejít k hlavnímu obsahu

Aprílová noc do CS:GO přináší konec Operace: Shattered Web, změnu komunitních map a novou Prisma 2 Case

1. 4. 2020 | 02:59 Counter-Strike 2
Další z menších update od Valve dorazil do hry, tentokrát jsme se ale dočkali i nějakého toho nového obsahu. Co se ze hry naopak odporoučelo, tak to je operace, kterou jsme měli ve hře po opravdu dlouhé době. Sbohem, Shattered Webe.
Anubis
Anubis

Jedním ze dvou hlavních přídavků jsou nové komunitní mapy – Anubis a Chlorine. Dostupné budou od dnešního dne v módech Casual, Deathmatch a Scrimmage. Novým mapám však musely uvolnit místo mapy jiné, konkrétně se rozloučily Breach a Studio. Z řady méně podstatných informací bychom jako příklad vypíchli doplněných chybějících hlášek pro Mr. Muhlika, nebo opravení špatného postoje agentů v hlavním menu.

Druhou větší novinkou je zbrusu nová krabice s názvem Prisma 2 Case, která nabízí hned 17 zbrusu nových skinů a k tomu Horizon Knife v provedení Chroma. Krásu provedení těchto skinů můžete zhodnotit sami.

Prisma 2 Case
Prisma 2 Case
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.