Přejít k hlavnímu obsahu

Astralis vítají novou posilu! Bubzkjimu uvolnil místo JUGi

31. 7. 2020 | 12:14 Counter-Strike 2
Poslední dny se spekulovalo o další změně v kádru Astralis, kam by se měl v průběhu srpna konečně vrátit gla1ve. Na soupisku však nebude připsán osmý hráč, jeden z nejnovějších přírůstku do elitní dánské rodiny totiž vyklízí nové akvizici místo.
Bubzkji
Bubzkji

Lucas 'Bubzkji⁠' Andersen dlouhodobě patřil mezi nejlepší hráče MAD Lions, před několika týdny byl však podle spekulací posazen na lavičku a v poslední době se hovořilo o tom, že se jedná o přestupu do špičkového týmu. Bubzkji byl klíčovým prvkem při výhře první sezóny ligy FLASHPOINT a loni byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem při triumfu na V4 Future Sports Festivalu. Bench sice dosud oficiální nebyl, více než měsíc po prvních spekulacích o jeho přeřazení mimo základní sestavu už ale do sebe vše začíná zapadat. MAD Lions přichází o důležitý článek.

Astralis aktuálně mají na lavičce gla1va a Xyp9xe, kteří si dali pauzu ze zdravotních důvodů, aby nevyhořeli, jak se v minulosti stalo mnoha elitním profesionálním hráčům. Odhad Xyp9xova návratu je zatím neznámý, brzy by se však údajně měl vrátit gla1ve, ale těžko říci, jestli už na srpnový turnaj ESL One Cologne. Jeho místo v základní sestavě aktuálně drží es3tag, pátým hráčem se pak stal již před několika měsíci Jakob 'JUGi⁠' Hansen.

Jeho působení je ale nyní u konce, protože v hierarchii Astralis se neměl šanci dostat k hraní své oblíbené a nejsilnější role. Když se tedy naskytla příležitost ulovit hráče vyšších kvalit, vedení neváhalo. Bubkzji navíc sám prohlásil, že ačkoliv měl nabídek více, tak když poprvé uslyšel o zájmu Astralis, ve své hlavě hned jasně věděl, co chce a neodrazuje ho ani to, jak širokou Astralis mají soupisku. Tak uvidíme, jak dlouho se v ní udrží.

Aktuální sestava týmu Astralis:

 Dánsko Nicolai 'device⁠' Reedtz
 Dánsko Peter 'dupreeh⁠' Rasmussen
 Dánsko Emil 'Magisk⁠' Reif
 Dánsko Patrick 'es3tag⁠' Hansen
 Dánsko Lucas 'Bubzkji⁠' Andersen

 Dánsko Danny '⁠zonic⁠' Sørensen – trenér
 Dánsko Lukas '⁠gla1ve⁠' Rossander – zdravotní odpočinek
 Dánsko Andreas 'Xyp9x⁠' Højsleth – zdravotní odpočinek

Štítky: Astralis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.