Přejít k hlavnímu obsahu

Chtěl by sis udělat výlet do gaming house světoznámé organizace? Tak to se zapoj do naší soutěže!

17. 12. 2021 | 11:50 Soutěž
Pomalu, ale jistě se blíží Vánoce, což znamená spoustu stresu při výběru správného dárku pro vaše blízké. Jednou z možností je pořídit si herní monitor od značky AOC, kdy při nákupu jejich monitorů budete zařazeni do soutěže, ve které můžete získat spoustu cen včetně plně hrazeného výletu do G2 gaming house!
Vyhraj cestu do G2 gaming house!
Vyhraj cestu do G2 gaming house!
Zdroj: PLAYzone

O projektu „Jak vybrat monitor“ jsme vás již informovali. Jde o stránku, která vám pomůže vybrat co nejlepší monitor na základě specifického výběru nebo nejhranější hry. Nyní ovšem přišel čas vám lépe představit samotnou soutěž, ve které na vás čekají jedinečné odměny. Vezměte si příklad z Tukana a zapojte se taky! 

Každý, kdo dosáhl věku 15 let, se může zapojit do soutěže o parádní ceny. Jedinou další podmínkou je, že si stačí do 9. ledna 2022 zakoupit monitor od AOC. Když si poté na stránce https://www.jakvybratmonitor.cz/soutez vyplníte kontaktní údaje (jméno a příjmení, telefon, email) a nahrajete účtenku z nákupu, dostanete se okamžitě do slosování . Pokud si nejste jistí, jaký monitor je pro vás ten nejvýhodnější, můžete použít zmíněné funkce.

Kromě toho, že novým monitorem uděláte radost sobě nebo někomu blízkému, můžete získat i další odměny, jako třeba druhý monitor. A to se už vyplatí po něčem takovém se poohlédnout před letošními Vánoci! Hlavní a nejvíce lákavou výhrou je plně hrazený výlet do G2 gaming housu, kde se připravují elitní týmy světové scény v několika titulech, jako jsou CS:GO nebo League of Legends! Všechny ceny naleznete na obrázku níže.

Soutěž s AOC monitory a vyhraj jednu ze super cen
Soutěž s AOC monitory a vyhraj jednu ze super cen
Zdroj: PLAYzone
Štítky: AOC
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!