Přejít k hlavnímu obsahu

Bravo! SINNERS poráží Anonymo a v semifinále EDC 3 narazí na bulharský celek SKADE

1. 5. 2021 | 14:50 Counter-Strike 2
European Development Championship 3 míří do play-off. Tuhle sobotu a neděli se rozhodne o tom, kdo si odnese 17,5 tisíc dolarů za prvenství ve třetí sezóně této rozvojové soutěže. Minulá vydání opanovaly týmy K23 a Sprout, ve druhém případě však daleko dokráčeli také SINNERS. Ti si ale o tomto víkendu půjdou pro odplatu.
SINNERS vs. Anonymo
SINNERS vs. Anonymo
Zdroj: grafika PLAYzone

SINNERS Esports vyhráli svoji skupinu D s mírnými nesnázemi, ale i tak mají dobrou pozici do play-off. Kromě toho se také nacházejí v lepší polovině pavouka. Na druhé straně totiž najdeme silné celky jako Sprout, ENCE nebo Endpoint, zatímco SINNERS potkají své staré známé. Jejich cesta započne proti polským Anonymo, v případě výhry na ně čekají bulharští SKADE, aktuálně nejvýše postavený účastník play-off v HLTV žebříčku.

Díky spolupráci s turnajem EDC a podpoře společnosti Tipsport budeme cestu SINNERS nadále přenášet živě na našich Twitch kanálech, tak jako v základní skupině. V sobotu si výjimečně můžete naladit zápas české jedničky na PLAYzoneUP, v případě postupu vám Marek 'shadye' Hovanec a Matej 'forji' Kmiť či Přemek 'huhy' Malina přinesou vyvrcholení European Development Championship 3 již tradičně na hlavním kanále PLAYzoneCZ.

Celý turnaj pokrývá Tipsport, takže pokud vám již bylo 18 let, určitě neváhejte omrknout nějaké ty kurzy.

EDC S3: play-off pavouk
  Bulharsko SKADE2         
 Sobota 10:00   Bulharsko SKADE-      
  Rusko 1win1         
    Neděle 12:00   Evropa Vítěz SF1-   
  Česká republika SINNERS2         
 Sobota 16:00   Česká republika SINNERS-      
  Polsko Anonymo1         
       Neděle 18:00   Evropa Šampion 
  Německo Sprout0         
 Sobota 13:00   Finsko ENCE-      
  Finsko ENCE2         
    Neděle 15:00   Evropa Vítěz SF1-   
  Velká Británie Endpoint-         
 Sobota 19:00   Evropa Vítěz QF4-      
  Turecko Sangal-         
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.