Přejít k hlavnímu obsahu

BRUTE se loučí s finálovou částí poslední Guseppe MČR Tour už po dvou zápasech!

18. 10. 2021 | 19:02 League of Legends Live coverage
Poslední zastávka Guseppe MČR Tour je u svého konce a nás už nyní čekají pouze samotné dva finálové dny, během kterých se osmička kvalifikovaných týmů utká o postup na Guseppe MČR v League of Legends. Zvládnou Dynamo Eclot a BRUTE potvrdit role favoritů, nebo se dočkáme překvapení, které by výrazně zamíchalo s celkovým pořadím MČR? Výsledky prvního dne najdete zde.
První den finále Guseppe MČR Tour je tady!
První den finále Guseppe MČR Tour je tady!
Zdroj: PLAYzone

První dva týmy, které si v minulých zastávkách vybojovaly postup na MČR, jsou eSuba a SINNERS. Poslední zastávka Guseppe MČR Tour se tím pádem logicky uskuteční bez nich a můžeme se těšit na to nejvyrovnanější finále, jaké jsme tady tento rok zatím měli. Podle našich komentátorů jsou favorité týmy Dynamo Eclot a BRUTE, ovšem překvapit může každý a zamíchat s celkovým pořadím na MČR zas tak složité není.

O první výrazné překvapení se postarali BRUTE Talents, kteří porazili ve svém prvním zápase turnaje hlavní tým BRUTE. Zvládnou ještě porazit HEET a zaručí si tak místo do zítřejšího finále? 

Další překvapení je na světě! Jedni z hlavních favoritů v podobě BRUTE jsou z turnaje venku! Tím pádem už teď rovnou můžeme vědět, že je zítra v play-off neuvidíme. Rovněž s výhrou DTG Academy výrazně klesají šance Inside Games na to, že by se zvládli přes body dostat na MČR. 

Skupina A
 Dynamo Eclot1      
    Dynamo Eclot2   
 ESTUBA Charging0      
        Dynamo Eclot 
 Inaequalis Academy0      
    Cryptova0   
 Cryptova1      
         
    ESTUBA Charging1   
 ESTUBA Charging-     Cryptova 
     Cryptova2   
 Inaequalis Academy-      
Skupina B
 HEET1      
    HEET0   
 DTG Academy0      
        BRUTE Talents  
 BRUTE Talents1      
    BRUTE Talents2   
 BRUTE0      
         
     HEET0   
 DTG Academy2     DTG Academy 
    DTG Academy2   
 BRUTE1      
PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.