Přejít k hlavnímu obsahu

Bude blížící se 7. sezóna odložena? Na TikToku se objevil výstřižek z upoutávky

5. 6. 2021 | 17:50 Fortnite
Odkládání sezóny? Pro Fortnite klasika. Hrozí to ale i blížící se 7. sezóně 2. kapitoly? Zároveň se na TikToku objevil zajímavý výstřižek, který podle autora pochází z upoutávky k nové sezóně.
Upoutávka
Upoutávka
Zdroj: Epic Games

Blížící sezóna je naplánována na 8. červen, tedy pokud nakonec nedojde k jejímu odložení. Zatím ale vše nasvědčuje tomu, že sezóna začne v plánovaném termínu. Update 17.00 by měl přinést novinky, které změní nejdůležitější aspekty hry a proto je jeho správné načasování opravdu nesmírně důležité. 

Co by se stalo, kdyby byl příchod nové sezóny odložen?

Odložení sezóny bývá předem ohlášeno Epic Games, zároveň jsou do hry jako omluva přidány speciální challenge. Tyto challenge mají vyšší odměnu za splnění a někdy je součástí odměny kosmetický předmět. Zatím nejdelší sezónou ve hře byla 2. sezóna 2. kapitoly, která se táhla po neskutečných 18 týdnů.

UFO ve Fortnite?

Od Updatu 16.50 se ve hře objevují dopravní značky a plakáty upozorňující na výskyt UFO. S UFO tématikou se taky objevilo pár challengí. Mohlo by to znamenat, že příští 7. sezónou nás budou doprovázet mimozemské bytosti. 

 

Plakát
Plakát
Foto: Epic Games

Upoutávka na novou sezónu se dostala na TikTok?

Údajní data mineři se dostali ke složce, ve které byla připravená upoutávka. Tu ihned nahráli na sociální síť TikTok. Upoutávka neodhaluje nic nového, jedná se jen o modré pozadí, před kterým je logo Fortnite a text "už se blíží". Jestli tato upoutávka je skutečná, zjistíme až za pár dní. Je totiž možné, že se pouze jedná o dílo fanouška.

Upoutávka
Upoutávka
Foto: Epic Games