Přejít k hlavnímu obsahu

To byla jízda! SINNERS a tým NDGU esports postupují do finálové části Guseppe MČR Tour

1. 8. 2021 | 10:31 League of Legends
Druhá kvalifikace je za námi a další dvojice týmů si zajišťuje své místo ve finálové části druhé Guseppe MČR Tour. Oba týmy ovšem musely ukázat neskutečnou vytrvalost, protože se kvalifikace tentokrát zúčastnilo dohromady 35 týmů a tímto bychom chtěli všem zúčastněným poděkovat. Zároveň doufáme, že se vás příští týden v další kvalifikaci zapojí opět tolik.
SINNERS procházejí bez problémů kvalifikací
SINNERS procházejí bez problémů kvalifikací
Zdroj: SINNERS

Je za námi druhá kvalifikace v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour a další dva postupující týmy jsou SINNERS a NDGU eSports. U SINNERS se asi nedá moc divit jejich výhře, protože tuhle kvalifikaci využili spíše jako přípravu na jejich pokračování v Mastercard Hitpoint Masters. Naopak pro NDGU eSports se jedná o skvělý úspěch a jedinečnou příležitost, jelikož si ve finálové části zahrají proti těm nejlepším domácím týmům a třeba upoutají pozornost nějaké větší české organizace.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz

Týmy co neuspěly, tak nemusí zoufat. Už příští týden v sobotu se hraje další kvalifikace, tentokrát s číslem tři a bude se znovu bojovat o dvě postupové místa na finále a finanční odměnu. Takže pokud cítíte, že jste měli na víc, můžete klidně své štěstí zkusit znovu. Ještě jednou bychom chtěli všem týmům poděkovat za účast, protože takový počet týmů se jen tak nevidí.

Aktualizovaný přehled druhé zastávky Guseppe MČR Tour
Sobota 17. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 1. kvalifikace
Sobota 31. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 2. kvalifikace
Sobota 7. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 3. kvalifikace
Sobota 14. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 4. kvalifikace
So-ne 21. a 22. července2. Guseppe MČR Tour - finále
Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.